Piaţa Universităţii – înfrântă de Victor Ponta

“În felicit pe d-nul Mihai Răzvan Ungureanu pentru nominalizare, dar vă rog să nu continuaţi politica Guvernului Boc. Aveţi un Guvern pe jumătate nou, este important ca schimbarea să nu fie doar de oameni, de faţadă, ci să privească schimbări profunde, exact unde fostul Guvern a greşit grav. Fostul Guvern a plecat având o cotă de încredere de 8% în cadrul populaţiei. Vă rog să înţelegeţi că sunt lucruri care trebuie schimbate fundamental.”

Pentru toţi cei care acuză PNL că nu reuşeşte să iasă dintr-o sferă a unui discurs agresiv, axat doar pe: “Jos Băsescu!”, răspunsul dezamăgirii noastre este simplu:

– Prin discursul de astăzi, Ponta a legitimat, în nume personal sau nu, actualul guvern. A oferit un răgaz unei echipe guvernamentale, considerând de bun augur faptul că au fost aduşi oameni noi pentru a şterge imaginea unor mizerii ce ne-au condus până acum. A dus în derizoriu principala idee a opoziţiei: ALEGERI ANTICIPATE !

Să nu uităm, principala solicitare a manifestanţilor din Piaţa Universităţii şi nu numai, după “Jos Băsescu” a fost: “Alegeri anticipate”.

4 thoughts on “Piaţa Universităţii – înfrântă de Victor Ponta”

 1. Piata Universitatii n-a fost infranta de discursul lui Ponta. Poate doar …dezamagita , poate doar edificata inca o data daca mai era necesar asupra faptului ca ” POLITICA ESTE O CURVA IAR POLITICIENII DOAR NISTE CURVARI”! :whatever: Si cand ma gandesc ca atunci cand i-am intrebat pe aia de la PNL de ce dracu s-au aliat cu PSD-ul aia imi spuneau, incercau sa ma convinga ca-i bine asa , ca PSD-ul nu mai este acelasi PSD de cand ” nu mai este Iliescu presedinte” . Ei uite ca eu am avut dreptate iar aia s-au inselat. Asta evident ca nu-mi aduce nici o bucurie insa…Si Antonescu a fost debusolat de discursul lui Ponta si mai ales de prezenta sa in Parlament, s-a vazut clar chiar daca a incercat cu disperare sa dreaga busuiocul.Insa este clar ca alde Ponta nu va mai avea zile bune …nici macar in PSD…partidul ala de curve …mai mari decat alea din UDMR.Aia cel putin stiu sa se vanda…astia…numai in paguba merg, mai ales de cand e Ponta la conducere.

 2. Iata ce a facut pentru mine domnul Ponta!
  Domnule Victor Ponta, m-aţi dezamăgit profund!
  “Ecs. sale ministru Justiției

  București

  Costăchel Gudurău liberat az dimineață lipsă probe intenție asasinat. Împăcat cu directoru. Pupat toți piața endependenți. Mâne sară logodna Raul madam Atenaisa Perjoiu. Dânsa renunțat orce pretenție revandicare paraferna de la Albert Gudurău, dând înscris primit toată suma.“

  Adineaori ora două post meridiane avocatul statului Pamfil mort subit cafine central. Medic primar constatat caz apoclepsie celebrală.

  În considerația vechimi mele di magistrat procuror de aproape douazăci și trii di ani, fiind înaintat în vârstă și o familie numeroasă devenind misiunea de minister public pre gră pentru mini, vă rog respectos a mi se acorda mie postul de avocatu statului, pe care o voiu îndeplini cu zel și activitate. Binevoiți etc.

  Vechiu procuror trib. X…

  Telegrame
  de Ion Luca Caragiale

  Mi-aduc aminte cum, domnul Victor Ponta, a făcut referire, în multe ocazii, la cozile de topor pe care le-ar putea avea PDL, în cadrul USL. Solicita vigilenţă! Acum, domnule Victor Ponta, vă întreb eu, cine este coada de topor? Nu sunt un nihilist şi nici un opozant orb, cu ochelari de cal. Îmi place să cred că PSD nu are numai susţinători cu ochelari de cal, aşa cum sunt cei de la PDL. Domnule Victor Ponta, m-aţi făcut să mă simt părăsit , înşelat, acum, când prin discursul dumneavoastră aţi făcut pactul cu diavolul. Chiar, susţinerea condiţionată, a unui slugoi, al lui Traian Băsescu, m-a speriat. Probabil coloana vertebrală, a dumneavoastră, a suferit unele deplasări patologice, ca urmare a accidentelor avute, la concursurile auto la care ați participat.

  Mi-aduc aminte de mitingul din 19 ianuarie 2012. Chiar dacă sunt PSD-ist, prin convingere, am participat şi am fost înconjurat de prieteni liberali. Când vi s-a dat cuvântul, în jurul meu, printre urale se amestecau tot mai tare huiduielile “uuuuoooooooooo”. Când a trecut pe lângă noi, Mazăre cu ai săi, mulţi dintre cei care eram în coloană, la locul nostru, am aplaudat. Îmi vine acum în minte episodul cu Oana Niculescu Mizil, când l-a susţinut pe domnul Mircea Geoană. Toată lumea a sărit asupra ei, ca asupra unei rebele. A avut tăria de a-şi susţine puntul de vedere.

  Acum dumneavoastră aţi încălcat grav disciplina de partid. Aţi vorbit în nume propriu, dar scuzaţi-mă, sunteţi liderul ales al PSD, copreşedinte al USL. Cum Traian Băsescu nu are voie să vorbească în nume propriu, cât este Preşedintele României, nici dumneavoastră nu sunteţi supus altui regim, la o scară mai mică. L-aţi acuzat pe Mircea Geoană că s-a erijat în reprezentantul opoziţiei. Vedeţi similaritatea situaţiilor?

  Azi văd de ce domnul Adrian Năstase a ajuns să fie condamnat de oastea diavolului. Şi-a menținut verticalitatea, nu a cedat şantajelor şi altor porniri de moment.

  Păcat domnule Victor Ponta, aţi frânt multe idealuri şi speranţe ale oamenilor cinstiţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *