Piaţa Universităţii – după 2 luni

13 ianuarie 2012 – sute de oameni ieşeau în stradă în toată ţara şi în Piaţa Universităţii, pentru a reacţiona faţă de gestul de mitocan făcut de Băsescu la adresa lui Raed Arafat.

13 martie 2012 – câteva zeci de oameni protestează şi acum în piaţă, menţinând vie speranţa că în cel mai scurt timp vor fi din nou acolo tot mai mulţi oameni. Pentru că principala revendicare a Pieţei Universităţii nu s-a realizat încă: DEMISIA TRAIAN BĂSESCU !

Tot respectul pentru acei oameni care sunt în fiecare zi în Piaţă. Şi îi rog să mă ierte că eu nu am avut puterea de a face la fel. Dar le promit că voi fi din nou alături de ei, de săptămâna viitoare.

piata universitatii

4 thoughts on “Piaţa Universităţii – după 2 luni”

  1. Ai vazut ca si Nevermind si Rusnak au avut drepate referitor la…”interviul ” sustinut de M.R.U la Gadea la ” antena” ? Ce dracu a fost in mintea pastorului ? :satansmoking: Noroc cu Mircea Badea ca a mai ” spalat” cat de cat din onoarea antenei 3. Bai, nu am pretentia sa se urce cu ocancii pe invitat insa…nici asa. Pai M.R.U…n-a spus NIMIC ! :whatever: Ce dracu a fost asa greu sa se prinda cineva ?Iar Gadea…putea foarte bine sa-si fi tinut monologul in fata oglinzii de acasa…era mai castigat si era si aproape de nevasta si de fetita. :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *