Piaţa Universităţii – dovada că printre manifestanţi există jandarmi care incită

Vă pun la dispoziţie această filmare, luată de aici, care atestă că jandarmii îmbrăcaţi civil stau printre manifestanţi şi încearcă să îi incite.

Dacă mai aveţi astfel de filmări, vă rog să mi le trimiteţi pe mail şi le voi publica.

One thought on “Piaţa Universităţii – dovada că printre manifestanţi există jandarmi care incită”

  1. Baaa nu ti se pare ca esti …prea “destept ” ? Pai ce chiar ai impresia ca nu ne-am prins de figura inca de la inceput ? Pai pana si acea ” rupere ” de Piata pe care am avut-o in 14 seara cand am plecat mai bine de jumatate spre Cotroceni…pana si aia a fost ” manevra” …pacat ca ne-am dat seama prea tarziu. Cat despre zilele urmatoare…pai cat de tampiti ne cred astia ? Pai eu si nu numai eu…am vazut faze care in orice tara civilizata …insemna nu numai demisia instantanee a ministrului de resort ci si dosare penale babane!Eu personal am vazut o gramada de tipi despre care stiam precis pe unde dau cu sapa pentru o ” bucata de paine” .asa ca ..esti in urma cu stirile, din pacate. Poate vreoadata { desii sincer nu cred asta } imaginile filmate si marturiile oamenilor ce au participat macar de cateva ori la mitingurile pietei sa insemne ceva…insa repet ma cam indoiesc . Poate pentru “istorie”. Sa nu te superi prietene pe mine insa, am “vorbit ” si-n cunostiinta de cauza si mai ales din sufletul meu obidit .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p