Piaţa Universităţii – de ce nu ieşim în stradă?

De 4 zile, în medie 2000 de oameni pe zi ies şi protestează în Piaţa Universităţii. O fac pentru ei, pentru problemele lor, pentru doleanţele lor, dar şi pentru toţi românii, pentru mai bine..

Fără să ştie că mare parte din români trăiesc deja bine:

image

Textul de mai sus, scris de un imberb către care nu merită să dau link, este dovada vie a faptului că prostia, dacă ar durea, am auzi indivizi urlând de durere.

PS: Şi antreprenorul creţ al secolului, China Birta, le-a cerut fanilor săi să nu îl mai întrebe de ce nu scrie despre “Revoluţie”, pentru că are dreptul să îşi aleagă subiectele.

Dacă ai coaie, Chinezule, spune-le tuturor că nu scrii despre subiect, pentru că la tine nu contează regimul, banul să curgă. Oamenii pot trăi şi fără coloană.

10 thoughts on “Piaţa Universităţii – de ce nu ieşim în stradă?”

 1. Problema este ca daca vrei sa muncesti poti sa o faci si sa traiesti decent si in Romania…

  De exemplu, de 3-4 zile de cand au inceput astia sa iasa in strada eu lucrez aproape non-stop cu mici pauze de somn. Inseamna ca sunt fraier ca in loc sa stau in strada sa protestez prefer sa fac bani?

 2. Intr-adevar, nici eu nu am coloana. Insa nu am pentru ca niciun scaun de birou nu este atat de confortabil incat sa suporte 16 ore de munca la zilnic la birou si alte cateva acasa. Si da, castig. As iesi in strada daca mi s-ar lua libertatea, dar nu sa cersesc o viata mai buna de la stat. Statul nu e Dumnezeu. Trebuie sa dai, ca sa ai. Si vi se pare la toti ca dati prea mult. Articolul tau suna ca la inceputul anilor ’90: “nenorocitii astia de privatizati, toti niste hoti”. Bleah.

  1. @Coloana: cei care sunt acum afara nu cersesc o viata mai buna de la stat. Cer sa se revina la un stat de drept si la respectul pentru cetatean

 3. Fane, si eu am fost sa fac bani ieri in loc sa ma duc la Universitate, si tot la facut bani sunt si azi. Banii nu sunt problema, ci sugrumarea tarii la dorinta si vointa marinelului suprem. Astia din strada(unii din ei) urla vrute si nevrute, cu sa ne dea si sa ne faca, dar fondul problemei e altul. Noi toti suntem tolerati in tara asta, si sa nu dea dracu sa se impiedice vreun colac portocaliu de tine, ca toti banii din lume nu te scot din cacat. Ia si citeste aici pentru o lamurire mai ampla: http://despredemnitate.wordpress.com/2011/07/06/manifesto2/

 4. Nu vad nimic exagerat in atitudinea lui Chinezu si nici in cea a blogarului care a scris articolul ala. Asa cum tu ti-ai exprimat opinia si directia, asa si respectivul a adus argumente impotriva care pot sa nu fie neaparat de o natura politica. Mai mult decat atat, daca cineva nu-si exprima reactia cu privire la protestele recente inseamna ca are o problema? Mie chiar mi se pare foarte ok sa nu vad nimic de subiect pe blogurile unor antreprenori, blogurile influencerilor si in general ar fi de preferat si nici ca presa sa nu ne indoape cu prostii.

  Ca sa nu-ti dau sansa sa sari la gatul inclinatiei mele, eu sunt un simplu observator si atat.

  1. @Andrei: pe blogurile antreprenorilor, ok, sa ii lasam in pacea lor de oameni pe care ii poti cumpara cu orice. Dar influencerul, pentru mine, este cu totul altceva…

 5. @ Fanica Cred ca dumneata lucrezi la…jandarmerie sau..in orice caz…nu lucrezi ” la saiba”!Iancu are dreptate : nu banii sint PROBLEMA { desii sint si astia buni atunci cand nu-i ai} ci faptul ca s-au saturat oamenii sa fie calcati in picioare.Daca ai fost atent Ranica draga…in piata Universitatii au fost mai mult mosnegi…ma refer la aia care au manifestat civilizat dar si cativa tineri. Batranii astia au dat un exemplu al faptului ca totusi romanii nu sint nici prosti , nici lenesi , sau puturosi, si in nici un caz…viermi!Ianculeee …pe tine nu te plang ca…ai deja 70.000 de E :satansmoking: :beer: Una peste alta…lozinca sa fie in continuare : IESI AFARA JAVRA ORDINARA! Sau cum se chinuiau aia de la CNN sa traduca : Get out you miserable cur dog!!! :spammer:

  1. @Marian geniala aia cu “get out, you miserable dog”:)) ))) PS: Bai, nu mai spune de aia 70.000 euro in plin avant revolutionar:)) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *