6 thoughts on “Piaţa Universităţii – Chipurile revoltei”

  1. Iancule, scoate clopoteii frate ca au trecut ca de multisor sarbatorile. Baga si tu …altceva de exemplu o spanzuratoare si pe basescu atarnand in ea. :satansmoking:

  2. Azi nu mai ies in “piata” nici de frica. M-a udat destul ieri asa ca nu mai suport sa ma mai si ninga. Sa mai iasa si altii, pe mine nu ma mai tin balamalele!Deci voi sta si voi citi foarte atent postarile tuturor bloggarilor si in special ale dumitale. :coffee: Ai vazut Mazare….mare boier , mare ” caracter” …dupa ce a fost la miting alaturi de prostime….a aterizat direct in club, la caldurica ci …fetitze si vad ca nici Ciutacu { asta n-are familie?} nu s-a ferit sa i se alature.Eu am plecat acasa, pe jos { ca n-am avut gologani de metrou si oricum este mai ” sanatos” sa mergi pe jos decat cu metroul…..de unde poti fi saltat ca din oala} si am aterizat la mine in Berceni , in locuinta mea amarata { pentru mine-i un palat} la ciorba mea de cartofi, pe care a facut-o amarata mea de baba.Cata deosebire frate….nici “revolutionarii” nu mai sint ce-au fost o data … :whatever: In alta ordine de idei….frate Iancule…Antonescu ai da clase lui Victoras iar daniel…se vede clar ca-i din alt film.Apropo { poate cunosti mai bine} este adevarat ca PC-ul este in afara legii deoarece n-a depus la tribunal nu stiu ce liste cu numarul exact de membrii …sau cam asa ceva ?O zi excelenta iti doresc …daca te vei deplasa in “piata” ….daca nu …la fel! :beer:

  3. @Marian: interesanta asta cu PC-ul..nu am auzit, dar chiar o sa ma interesez..mersi de info. Cat despre Mazare: un papagal care are succes la virgine.

  4. Da Iancule dar…ce a facut el la Constanta { chestia cu corturile in care se serveste ceai cald pentru manifestanti….stai linistit stiu ca-i doar o chestie de” imagine” :whatever: } putea s-o faca si …DOCTORUL Oprescu, mai ales ca asta-i medic si … :whatever: stie ce stie, spre deosebire de Mazare…cat o fi el de papagal! :whatever: :satansmoking:

  5. De ce nu se duc in S.U.A se se bata cu politia? Acolo e democratie si pe HULIGANI ai primesc cu bastoane din flori si gaze cu sprei deodorant,o sa vezi ce veselie. Sare sangele asa de frumos cum scuip tu mucii pe tavan de fericire,dupa ce se odihnesc un pic mai joaca hora fratiei cu scutierii care le ofera drept cadou maciuci in cap de se invart ca puii de gaina beti de fericire,acole le recomand eu sa se duca. Acolo e adevarata DEMOCRATIE,jandarmii la noi sunt criminali huaaaa ANIMALELOR…

Leave a Reply

Your email address will not be published.