Peste 60.000 oameni anunţaţi la mitingul pro Băsescu – mitingul a fost anulat !!!

Titlul e o glumă..proastă..vor spune pedeliştii. Numai că mitingul a fost pe bune anulat.

Motivul invocat de organizatori este:

"Dat fiind faptul că o parte importantă a mass-media transmite în spaţiul public încă de luni [27 februarie] informaţii false de natură să manipuleze opinia publică cu privire la întâlnirea pe care noi, susţinătorii lui Traian Băsescu, o stabilisem pentru sâmbătă, 3 martie la Piaţa Universităţii, pentru că prin modul în care sunt prezentate publicului aceste informaţii false şi prin modul în care jurnaliştii selectează comentariile aferente articolelor despre întâlnire, mass-media instigă la acte de violenta între opozanţii şi susţinătorii lui Traian Băsescu, dar mai ales pentru că SCOPUL INIŢIATIVEI NOASTRE A FOST DEJA ATINS, AM LUAT DECIZIA DE A ANULA ACŢIUNEA.

NU CONSIDER SUB NICI O FORMĂ CĂ ACEASTĂ DECIZIE ESTE O DOVADA DE LAŞITATE din partea noastră a susţinătorilor lui Traian Băsescu, ci dimpotrivă REPREZINTA O DOVADA DE RESPONSABILITATE si INTELEPCIUNE…".

Am lăsat textul aşa cum a fost scris de idioata care organiza evenimentul.

Acum, să ne râdem zic.

basescu1

12 thoughts on “Peste 60.000 oameni anunţaţi la mitingul pro Băsescu – mitingul a fost anulat !!!”

  1. Superb anunţul! :)) )) Autoarea e un geniu în genul ei ;) (aliteraţia nu e întâmplătoare :D ) Şi, ca premiu de consolare: dacă nu a ieşit mitingul, poate intră în Cartea Recordurilor, cu cea mai lungă frază într-un comunicat de presă :)) )) Poate îi face PDL-ul un miting cu ocazia asta :D .

  2. P.S. Nu am citit cu atenţie afişul pedeliştilor, dar acum m-am uitat mai bine şi… ce să vezi??? În ultimul paragraf, scris cu litere mici şi albastre (s-o fi terminat portocaliul?) autorul spune că va trimite cd-ul cu mărturiile celor care-l consideră pe băse un erou (cel puţin 20000, zice el :D )… unde? La B1tv… Nu că ar mai fi ceva de comentat aici, dar mi-a venit automat în minte întrebarea: şi TVR ce are? Nu mai e bună? :D

  3. In loc sa se bucure ca i-a bagat si pe ei presa in seama ei anuleaza mitingul?! Eu la inceput am crezut ca acest miting nu e decat o gluma proasta iar acum am si confirmarea.Asta dovedeste inca odata ca pedelistii sunt LASI SI FRICOSI.LE E FRICA SA-I VADA OAMENII LA FATA.Asta spre deosebire de sustinatorii lui Putin,care au curajul sa iasa in strada si chiar in numar mare.

    1. @cristi hai sa fim seriosi, mai mult de 10, cum am scris in primul articol pe tema asta, nu se gaseau:)) )

  4. Ai avut dreptate, nici macar 10 n-au gasit! Si mai cred, ca nici autobuze n-au mai fost disponibile! Imi place totusi motivul:responsabilitate si intelepciune! Aiurea, abureala totala. Oameni buni astia chiar ne cred prosti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *