Pentru ce mai există TVR?

Cred că ar fi un exercițiu extrem de greu dacă vă pun pe fiecare dintre voi să îmi dați măcar un nume de producție TVR de calitate, produsă în ultimii ani. Cum la fel de greu ar fi să înțelegem pe ce se duc banii noștri din abonamentele radio – tv.

TVR a pierdut bătălia cu tot ceea ce înseamnă concurența pe piața media pentru că în fruntea sa au fost numiți numai indivizi și individe aleși pe criterii politice, incapabili să fie cu adevărat oameni de media, oameni care să poate duce și un post public de televiziune în secolul 21.

Eu, unul, mai urmăresc pe TVR doar două programe: Teleenciclopedia și Viața Satului. În rest, pentru mine acest post nu mai există în grilă.

PS: Irina Radu a fost numită Director interimar al TVR, în locul demisului Stelian Tănase.

tvr

4 thoughts on “Pentru ce mai există TVR?”

  1. Crezi cumva ca , atunci cand Stelian Tanase a fost numit director al TVR , se astepta cineva ca , asta va fi un tip providential ce din sutele d e milioane pirderi pe care le avea TVR va face in cateva luni …un plus din aceleasi milioane ? Este evident faptul ca , aceasta TVR nu este doar o gaura neagra a bugetului de stat ci si o institutie care face televiziune d e secol XX in secolul….XXI ! Daca n-ar fi fosr acea taxa OBLIGATORIE , pe care-o platesc TOTI cetatzenii Romaniei { exceptie f ac doar cei cu handicap vizual } pe factura de la ENEL….TVR ar fi ramas de cel putin cinsprezece ani doar o amintire . Spui ca urmaresti doar doua emisiuni ? Majoritatea oamenilor nu urmaresc nici macar acele DOUA emisiuni dar….PLATESC ! O fi bine, o fi rau ? Televiziune de stat…pe unde mai exista asa ceva , mai ales in tarile europene dupa care tanjim cu totii ? Nici macar BBC-ul nu mai este de stat si nici macar ala sau CNN-ul nu mai sunt apreciate cum earu alta data : acum conteaza doar rapiditatea cu care dai stirea dupa care….treci la show obisnuit sa-si poata mesteca privitorii in liniste floricelele si sa le tihneasca coca-cola !

    1. @marian: nu avea cum sa fie altfel, si Stelica fiind numit politic. Dar de la el aveam pretentii, il consideram un intelectual, un om cu viziune.

  2. tvr exista pentru ca este o porta voce pentru guvernul si conducerea actuala a romaniei.din pacate costa cam mult iar asta este o alta poveste.costa si probabil este un loc de munca caldut pentru cine are tatic ,bunic.amant sau unchiulet senator,deputat sau patron /baron .

Leave a Reply

Your email address will not be published.