Pe Stela Popescu a ucis-o indiferența!

La aproape 24 de ore de la vestea decesului marii artiste, România este încă în stare de șoc, iar informațiile care încep să se strângă arată că Stela Popescu a murit cu zile, cum se spune în popor.

În urmă cu doar 2 ore s-a terminat și autopsia, iar informațiile de acolo vin să confirme faptul că moartea Stelei Popescu a survenit cu 12 ore înainte să fie descoperită, ca urmare a unui accident vascular cerebral. Accident care, așa cum arată și o înregistrare video, deja începuse să o afecteze pe Stela Popescu la momentul în care, marți, a participat la un eveniment dedicat femeilor, unde a fost premiată.

Un discurs incoerent, incapacitate locomotorie, pierdere de memorie, dificultate la vorbire, toate aceastea sunt semne clare de accident vascular cerebral. Și nu poți să nu îți pui întrebarea: cum este posibil ca nimeni din sală să nu reacționeze cu grijă față de situația în care se afla marea artistă? Aplauze de complezență, un premiu dat în grabă și artista aproape împinsă de pe scenă.

Și, mai apoi, lăsată să meargă singură acasă, acolo unde, departe de iureșul lumii, singură, mult prea singură, Stela Popescu a murit. Situația aceasta ne arată cât de nepregătiți suntem în a recunoaște situațiile în care cineva de lângă noi este în pericol de moarte, dar ne arată și cât lipsiți de umanitate putem fi uneori.

Chiar așa, din toată sala aceea ticsită de vedete, să nu se fi putut găsi măcar o singură persoană care să o conducă acasă pe marea noastră doamnă, să se asigure că este bine și eventual să o verifice și a doua zi? Un punct de vedere dur, dar extrem de adevărat a avut și Oana Pellea: ”Stela Popescu a trăit o viață pe scenă. A început să moară tot pe scenă în fața publicului. Publicul nu a înțeles că Stela murea, puțin câte puțin, în fața lui. Publicul a aplaudat…Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus o nimeni la spital chiar dacă era mai mult decât evident că are nevoie de ajutor.

Nimeni. Nici din public …nici dintre organizatori. Stela s a retras, s a dus acasă și a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil că nimeni din sală nu a înțeles că începuse să moară acolo în fața lor ..Doamne, cât de nepăsători, indiferenți și grăbiți trecem unii pe lângă alții…Cu toată incoerența, Stela a spus că e zăpăcită, că mai bine nu venea decât să fie văzută în halul ăsta, că nu știe nici cu ce s a îmbrăcat…Stela a spus…nimeni nu a ascultat o cu atenție…pentru că nu ne mai vedem, ascultam, respectăm demult unii pe alții. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *