Partidul Poporului Pişcotar – organizaţia Pucioasa

Domnu Dan Diaconescu are gânduri măreţe. Şi pentru asta are nevoie de organizaţii ale partidului în toate oraşele ţării.

Nu putea rata ocazia să ridice din nimic un măreţ activ de partid şi în frumosul meu oraş, Pucioasa.

Priviţi, vă rog, cum conducerea organizaţie Pucioasa a PPDDTV stă la masă, gata de luptă, bineînţeles, după ce se înfruptă din câteva pişcoturi.

Ca nişte bloggeri veritabili.

DSC_0609Sursă foto: aici

12 thoughts on “Partidul Poporului Pişcotar – organizaţia Pucioasa”

  1. De ce iti e frica bai cacanarule de PPDD va ia pe sus nu vezi ca va tataie curu de frica ca o sa dispareti definitiv..Lingailor,curvelor de oameni,mincinosilor 22 de ani ati mintit poporul cu televizorul,la PUSCARIE cu voi….veniti printre oameni sa le vedeti nevoile…(din buda)ha..ha..ha..ha..

  2. Ba…aia sint nebuni ? Mitocanii dracului! Au pus pahare de vin, eventual cognac , sa bea din ele…ce ? Apa minerala, Cola, “Suc de portocale ” [ ale cui or fi ” portocalele “?} si ceva ” sampanie ” de duzina evident ??? Pai si de duzina…ce alea-s pahare pentru baut sampanie ?! Ghelbanii…tot ghelbani!Gogu Pecingine…asta-i sanatos la cap ? Foarte bine , sa ” ia ” PP-DD conducerea tarii , maine s-o ia si sa fie bine, ce zice cineva ceva ? Problema pe care imbecilu’ dracului nu si-o pune { daca nu stie cum…”i-o pun eu ” } este ca…DAN DIACONESCU NU VA PUTEA FACE NICI MACAR 1% DIN CE PROMITE CA….NU ARE CUM !!!Ce-i asa greu de priceput ?Repet { am mai spus-o si ma vad nevoit sa repet …nu de alta dar este necesar } daca PP-DD va face macar 1% din ce promite Dan Diaconescu cu atata larghete , vremea cand comunistii erau la putere….{11 iunie 1948 spune ceva cuiva ?} ne va parea { si celor ce am trait acele vremuri si celor ce au inca cas la gura } o dulce visare pe pat de flori de…tei, precum saracu Eminescu .Ce dracu frate …cat de tampit poate fi cineva, incat sa puna botu la vrajala …oricui, fara sa controleze macar, daca-i vorba despre…” savarina” sau…altceva ?! :whatever: :satansmoking: Malachisti , sa moara mama daca nu ne meritam soarta ,cu astfel de oameni !Mai ales ca Pecingine { apropo o sti ce inseamna cuvantul ” pecingine ” de si l-a luat ca nik ?} asta imi pare ca-i un tip tanar…nu un bosorog ca mine care alta treaba n-are, decat sa-i sustina pe USL-asi contra lu’ Basescu ! :whatever: :satansmoking:

  3. Sa-ti amintesc cine e presedinte? Si daca s-au fraudat 500.000 de voturi, 4 milioane jumatate tot l-au votat.
    Azi e ziua in care esti naiv sau te dai? :D

  4. Daca voi vedeti alta optiune in afara de PPDD de ce nu sa gasit in 22 de ani???va spun eu,caracatita sa intins peste toti si nu da drumul la ciolan asa usor.putregaiul trebuie retezat de la radacina.Blogarelule iubitor de PNL sti cine e putregaiul?PDL,PSD,PNL,mai nou USL si numai mizerie.Asta e putregaiul care sa desprins din F.S.N.da de unde sa sti tu pentru ca eu cand eram la revolutie si se forma putregaiul din FSN tu “glojgaiai”pe limba ta ca ai facut caca pe tine…Baiatu lasa-te de politica si apuca-te sa faci bani din ceva.Nu ma intereseaza ce parere ai de gramatica mea,doar apuca-te de cu totul altceva.Stai prea mult pe blogu asta in loc sa te apuci de o munca serioasa.Ca nu iti da PNL-ul nimik..lasa-te.. :whatever:

  5. Nu poti sa intelegi cum avem noi votanti??pai in halul care sa furat de 22 de ani de toate partidele de la putere si au mintit in prostie sa saturat lumea de voi pana in gat..ce te mai miri,parca ai picat din luna acum o luna..Habar nu ai cati sunt si mai vin.Pentru cultura ta generala suntem cam 500 de membrii in PPDD la nivel de oras Pucioasa si suntem in crestere.Trebuie sa schimbam radical totul din temelii si o vom face si nu e o promisiune,e adevarul dureros pentru tine PNL+PSD…mi-e sila cand aud. Acum vreo cativa ani vb.de rau PSD acum sunteti aliati… curve.asta sunteti si ati fost 22 de ani. :p oop:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *