8 thoughts on “Partidul Poporului – cele 20 de minciuni ale lui Dan Diaconescu”

  1. Multe din ele sunt aplicate in unele tari din UE, singura chestie e ca el sigur nu poate face toate astea, oricum ca idee sunt bune cam pune accentul pe “hit the reset button, start all over again”, oricum eu tot n-am pe cineva vota, indiferent cate promisiuni sunt aruncate pe piata :)

  2. Adi are dreptate . M-am documentat si eu. Stie ce spune. Problema e ca …nu stiu cum va face sa le si aplice….asta presupunand ca Dan Diaconescu nu-i exact ce e : un IEPURE! La cata dezamagire a produs ” clasa politica” din Romania de-a lungul anilor…mare minune daca tipul nu numai ca va intra in parlament, dar va devenii un partid ce va putea surclasa PSD-ul…deoarece PDL-ul va devenii curand istorie. Va patii exact ce a patit PNT-CD-ul sau PRM-ul iar PRM-ul chiar ca n-a avut vreo vina. Poate singura lui vina fiind aceea ca are un presedinte ce se numeste Vadim si care …sa ne fi ferit Dumnezeu ca n-a ajuns p[resedinte al romaniei …ca de el chiar ca nu mai scapam decat pe cale “naturala”.Putin…ar fi fost considerat mic copil pe linga nebunul asta . Apropo de nebun si de Dan diaconescu : S-a uitat cineva mai atent la el ? Cat de bine seamana cu Ceausescu ? La forma ochilor , a sprincenelor la , buze si de ce nu si la privire. Daca s-ar si tunde ” fara perciuni ” ca tovarasul ….ar fi leit ala! :cuckoo:

    1. @Marian in conditiile actuale, pp intra in parlament dar nu va juca un rol prea mare…in conditiile in care scorul e de 60 la 15…

  3. NIMENI nu poate PROMITE nici macar UN punct din toata lista asta…am observat urmatoarea treaba: cu cat cineva promite mai mult(e) cu atat este mai disperat sa ajunga la putere si cu atat va fura mai mult odata ce reuseste. Plus ca unele puncte sunt absolut stupide: fara taxe si impozite?? si de unde sa fie bani pentru dezvoltarea….??…infrastructurii de exemplu??
    PS: JOS BASESCU, JOS BOC, JOS PDL + UDMR.

  4. @Bogdan sa fim seriosi, tot ceea ce a spus Dan Diaconescu aici e pentru retarzi..stii care e problema principala? Ca sunt mult care il cred :p oop:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *