Parlamentarii noştri, mistreţii lor !

Proaspăt intrat în Parlamentul României, Remus Cernea are preocupări extrem de importante pentru viitorul acestei ţări…pentru mistreţii ei.

“Voi iniţia, din calitatea de parlamentar, un proiect de lege prin care să interzicem vânătoarea de la Balc”

Trecem peste faptul că nu văd cum ai putea să interzici prin lege ceva ce se întâmplă pe o proprietate privată. Dar vin şi în întreb pe distinsul deputat: Dacă nu mai vânăm mistreţii, căci au şi ei sentimente, ce ne facem cu explozia acestei specii, care ar transforma pădurile de la noi în adevărate aglomerări de mistreţi?

mistret

6 thoughts on “Parlamentarii noştri, mistreţii lor !”

  1. Apropo de Piata Universitatii, Remus Cernea nu era unul dintre cei ce se agitau prin piata si n-a fost bagat in seama de nimeni ?A fost insa prezent la mitingul PSD-ului de la Arcul de Triumf atunci cand acolo a venit si Emil Hossu…cu doar cateva zile inainte ca acesta din urma sa moara sa plece sa moara nitel . Tipul se credea un fel de Marian Munteanu uitand ca nu mai erau aceleasi conditii si nici aceiasi oameni . In plus el si “partidul ” sau, au facut un adevarat “balet ” printre si … cam pe la toate partidele ce aveau oarece sanse in alegeri sau se spera ca au sanse .Parca si Mircea Cosa…tot pe la ecologisti este insa , diferentele dintre cei doi sint mai mult decat notabile .Cat despre faptul ca initiativa parlamentara a lui Cernea ar fi aiurea {zici matale } adica nu se poate intervenii pe o proprietate privata prin lege…..te cam inseli .Legea este clara in acest sens , in sansul ca nu poti face chiar ce vrei tu , chiar daca proprietatea este privata. Mai bine incerca o initiativa legislativa referitor la obligarea { in special a lui Verestoy Attila ce a ras padurile din toata Transilvania devenind unul dintre pricopsitii din UDMR } celor ce taie un copac de a sadii cel putin doi in loc . Oricum ” verzii” Romaniei nu se compara cu aia din Germania sau Austria , unde aia reprezinta o adevarata forta .

  2. decat sa faca prostii .. pentru ca altceva gasca asta de neo-comunisti nu stie sa faca… mai bien sa salveze mistretii.
    cel putin cuiva o sa fie bine.

    1. @uno nu ar fi si mai bine sa se preocupe cu adevarat sa vina cu propuneri legislative care sa conteze cu adevarat pentru oameni?

  3. Iancule esti nebun ??? Pe bune frate ??? Ei asta-i …o stire !!! Iti multumesc pentru ea…chiar daca nu am posibilitatea s-o verific .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *