Pariază la risc. oricum fotbalul a înnebunit

Cum să câștigi la pariuri? Păi, de exemplu, alegi o echipă de elită, dar aflată în criză, cu o echipa din subsolul clasamentului englez. Iar pentru a reduce factorul de risc, punem pe bilet doar două astfel de meciuri. Și care împreună fac cota 2! Adică se dublează câștigul.

În plus, de fiecare dată când pariem, alegem cele mai dezechilibrate meciuri, dar în care să joace echipe puternice. Pentru aceasta, facem o lista cu cele mai puternice echipe din campionatele mari ale lumii și analizam de fiecare dată meciurile în care joacă. Nu menținem aceleași echipe mai mult de două meciuri consecutiv! Mai mult: întotdeauna pariem aceeași sumă pe fiecare bilet! Iar la finalul unei luni, tragem linia și vedem care este rezultatul. Iar potrivit statisticilor, 7 din 10 astfel de bilete ies câștigătoare.

image

Să presupunem că mizăm 100 de lei pe fiecare bilet. După zece bilete, am cheltuit 1.000 de lei, iar daca vom câștiga 7 din 10 meciuri, atunci avem un profit de 400 de lei. Dacă 7 bilete pe care am pariat 100 de lei ies câștigătoare, atunci avem 1.400 lei. Scăzând suma pariată inițial, adică 1.000 de lei, rezultă un profit de 400 de lei. Treptat, putem mări suma pariată, dar cu mare atenție, doar după ce metoda a fost testată deseori. Marea iluzie a pariorilor este ca pot câștiga sume imense pariind extrem de puțin. Din acest motiv, fac mai multe greșeli, cum ar fi: includerea unui număr mare de meciuri pe un bilet, alegerea unor combinații cu șanse foarte reduse de câștig, dar care au cote foarte bune. De altfel, sunt mai multe erori pe care le fac pariorii.

Și din aceste cauze este important ca pariorul să-și stabilească o serie de reguli pe care să nu le încalce niciodată. Una din acestea ar fi să nu-și modifice metoda de pariat, să nu adauge echipe in plus pe bilet, chiar dacă meciurile respective par extrem de tentante.

O altă regulă ar fi ca pariorul să nu-și modifice biletul când ajunge la casa de pariuri: să parieze doar ce a gândit acasă. De asemenea, să nu parieze suplimentar, să nu mai pună și alte bilete în afara celui stabilit acasă.

Două – trei bilete pe săptămână sunt suficiente, nu trebuie să căutăm să punem extrem de multe pariuri, chiar dacă respectăm metoda de a paria două meciuri pe bilet. Și, mai ales, să ții cont de ponturile bune, căci doar să ghicești nu merge. Tocmai de aceea îți recomand să verifici mereu pronosticuri fotbal, oferite de cei de la Ponturile.ro, și astfel să ai mereu biletul ce îți poate aduce câștigul mult așteptat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p