Parfum rafinat de damă Prima Jour

Parfum Prima Jour, în traducere – Prima zi, iată un parfum de damă cu o denumire și o semnificație atât de deosebită, ca orice alte lucruri care se realizează pentru prima oară. Nu întâmplător dorim să dezvăluim povestea acestui parfum, deoarece înglobează cele mai interesante note pe care le poate avea un parfum. Pornim de la notele de top care cuprind  levănțică, zmeură, acompaniate de câteva note florale; în continuare notele de mijloc aduc o pregnanță fină prin esențele de trandafir, iasomie, lemn de santal, lăcrămioare. Pentru ca produsul să fie unul desăvârșit au fost alese cu dedicare și prețuire, notele de bază reprezentate de vanilie și mosc alb. Moscul alb reprezintă cheia acestui parfum, deoarece are un miros fin, totodată pătrunzător. Substanțele aromatice rezultate sunt secretate de anumite animale, cum este cerbul alb.

Acum că ați aflat o parte din secretele noastre, dorim să știți faptul că folosim esențe de calitate absolută și ingrediente atent selecționate. Realizarea unui parfum implică un adevărat proces, pe care doar artiștii care cunosc anumite secrete îl pot realiza. Trebuie să ai un simț fin, o mână bună, un rafinament aparte și multă implicare. Astfel iau naștere parfumurile Emper.

Importanța unei prime impresii

Prima zi, sau un prim puf, sau o primă impresie, iată câteva detalii importante care odată realizate nu se mai pot schimba atât de ușor. Tot ceea ce este realizat prima oară rămâne special, într-un loc ascuns al inimii noastre. Așadar dacă simți nevoia să deții un parfum delicat, senzual, cu ajutorul căruia vei face o primă impresie fabuloasă, tot ceea ce trebuie să faci este să îl achiziționezi. Frumos împachetat, într-o cutie rafinată, care imită pielea, frumos evidențiat de culorile roșu, alb și auriu, această mică bijuterie va aduce o mare schimbare, garantat!

Acest parfum este dedicat unei persoane căreia îi place să dețină controlul, să se evidențieze subtil, lăsând în final o amintire pregnantă. Mirosul unui parfum ar trebui să persiste aproximat 7 ore, timp în care poți face o bună impresie, indiferent că alegi o ieșire în oraș cu fetele, sau o seară specială cu iubitul, prima va rămâne întotdeauna prima!

Știai că părul reprezintă zona unde mirosul rămâne impregnat pentru mai mult timp? Acest lucru se întâmplă datorită faptului că pe scalp se regăsesc o serie de uleiuri care întrețin notele parfumurilor. Puteți încerca acest secret odată ce achiziționați orice produs minunat din gama de parfumuri arabesti și veți simți diferența!

Parfumul rafinat destinat doamnelor- Prima Jour, reprezintă idealul feminin de care se vor bucura bărbații, arome delicate, note senzuale, o mireasmă de care nu vei mai putea scăpa vreodată! Acest parfum nu se va evapora rapid, îl vei putea purta cu tine peste tot unde mergi, iar toți cei apropiați vor vrea să înțeleagă ce anume miroase atât de frumos. Cheia se află în mâinile tale! Alege să ne contactezi și intră în posesia acestui elixir magic. Echipa de consultanți este pregătită în fiecare moment să îndrume clienții spre cele mai bune alegeri în materie de parfumuri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *