Parcare la ”botul avionului” cu 2 lei pe ora

1

Se spune ca tarifele cresc simultan cu promptitudinea serviciului oferit. De pilda, doresc sa trimit flori la domiciliu unei persoane dragi, trebuie sa fiu pregatit sa scot mai multi bani din buzunare sau de pe card, decat atunci cand i le iau de la floraria din colt si i le duc personal. Expresia ”la botul calului” defineste pe de o parte comoditatea clientului, care nu doreste sa faca un pas in directia produsului sau a serviciului, iar pe de alta parte generozitatea furnizorului care doreste sa isi rasfete clientul.
Surprinderea ar fi insa uriasa sa gasesti servicii care sa se plieze direct pe nevoile tale la tarife mai ieftine decat celelalte care decurg in conditii obisnuite, adica parcare ieftina Otopeni sa fie mult mai ieftina decat parcarea intr-o zona periferica a unui orasel din Romania.
”Parcarea la botul avionului” pentru care se achita 2 lei pe ora exista si a fost verificata de mii de clienti. Toti au evaluat-o cu 5 stele din 5 stele. Desi pretul este minuscul, conditiile oferite masinii si posesorului acesteia intra la categoria premium.
Situata la 3 minute de aeroportul Otopeni poate fi considerata o locatie de lux pentru masini, la preturi modice.

Iata lista acestor conditii care o pot incadra la parcare de 5 stele:
-sunt locuri de parcare suficiente, fiindca rezervarea se face din timp, asa ca nimeni nu va sta sa astepte eliberarea unui loc de parcare, fiindca are locul lui
-este un loc 100% securizat, masinile fiind asigurate de catre: gardul inalt pe care nimeni nu il poate sari, agentii de paza vigilenti si bine facuti, cu antrenamente si conditie fizica de invidiat si sistem de supraveghere video bine pus la punct
-asigurarea transportului la aeroport cu microbuz de 8 locuri foarte curat si in stare tehnica de exceptie, care este prevazut si cu locuri de bagaje.
-curatarea scaunelor auto contra cost, cu detergent bio sau cu aburi, astfel ca si petele vechi si aparent de neinlaturat vor fi scoase, in timp ce persoanele hipersensibile (alergice) nu vor avea de suferit din cauza substantelor folosite la curatare.
Cat de ieftina este aceasta parcare? Ne putem da seama raportand-o la pretul altor parcari care nu sunt nici securizate, nu ofera nici microbuz pana in locul in care avem nevoie si nici nu fac curatenie contra-cost, daca ne dorim acest lucru.
O zi de stationare intr-o parcare mai scumpa din Bucuresti costa 240 de lei (10 lei pe ora), la Otopeni numai 48 de lei (prima zi). O zi de stationare intr-o parcare medie din Bucuresti sau din tara costa 168 de lei, la Otopeni, la ”botul avioanelor” numai 48 de lei.
Exemplele pot continua, dar cred ca v-ati convins. Nu aveti curaj sa vedeti cat va costa parcarea pentru o luna in oricare alt loc din tara, dar la Otopeni va permiteti sa o achitati, este de 308 lei.
Asa stau lucrurile si nu vad de ca v-ati lasa masina la 10 kilometri de aeroport, sa platiti parcarea mai mult si sa nu fie nici atat de sigura, cand „parcarea de la botul avionului” este ieftina ca braga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p