Parbrizeacasa.ro: solutia de avarie

De ce toate mi se intampla numai mie? De ce nu am pus la timp frana si am intrat cu parbrizul in gardul metalic din fata locului meu de parcare? “Ca sa nu intri mai rau cu toata masina si cu viteza, sa te accidentezi” ma cearta vocea aceea a impacarii cu mine insami.
Am cautat zile intregi parbriz pentru masina mea in zadar. Parca a intrat in pamant si parca nu se mai fabrica. Ce ma fac acum? Sa duc masina la cazare pentru ca nu-i gasesc geamuri? Sa stau cu ea in curte si sa o transform in clocitoare sau sa o transforme copiii in loc de joaca?
Daca nu as vaea un iubit intelegator, ar trebui sa colind tot pamantul in cautarea lui, caci ce m-as face fara intelegerea si sfaturile lui?
-Dar parbrize auto la domiciliu ai cautat? Este posibil ca daca nu ai gasit parbriz, cand ai colibdat tot orasul dupa el, sa vina el sa te caute!

Cand aud o astfel de promisiune izbucnesc in ras. De multe ori el stie multe si nu imi spune direct. Este foarte inteligent, bun, cu simtul umorului si ma consider norocoasa ca l-am gasit. Petrecem impreuna o seara de vis (abia astept sa ne petrecem toata viata impreuna fiindca nu ma voi plictisi niciodata!) si ne strangem in brate la despartire sarutandu-ne patimas. El pleaca, eu caut cuvintele magice (se pot numi si cuvinte cheie) dictate de el.

Ele ma conduc undeva. Parbrizeacasa.ro exista si este firma care, asa cum mi-a promis iubitul meu vine cu parbrizul acasa si il si monteaza rapid. Eu am cautat zadarnic atatea zile, iar ei existau si imi puteau rezolva problema in maximum 2 ore!
Cand am gasit in stoc parbrizul pentru marca masinii mele, am stiut ca totul se va rezolva elegant. Era sambata catre seara si prima data m-am abtinut sa sun. Stiu ca oricat de disperata as fi sa rezolv o problema nu trebuie sa abuzez de timpul liber al altora. Citesc cu atentie toate informatiile de pe site-ul bine structurat si exceptional de functional si aflu ca ei lucreaza in fiecare zi. Sunt in slujba noastra de luni pana duminica inclusiv, deci sambata este o zi obisnuita de lucru.

Acum sun fara retinere. Stabilim ora. Au fost parolisti si nu au intarziat un minut. Ii priveam cum au adus tot ceea ce le trebuie, iar consumabilele erau de caliate premium.
Cu pricepere au scos resturile de la cel spart si l-au montat pe cel nou. Ii priveam cu uimire si recunostinta, cum munca lor imi reda masina.
-Nu o duceti la spalatorie doua zile dupa montaj, nu o urcati pe cric si nu parcati in panta fiindca toate acestea dauneaza! Noi am folosit cele mai performante substante si va oferim si garantie atat la parbriz, cat si la manopera, dar trebuie sa fiti atenta!
Acum imi dau seama ca el, iubitul meu plin de surprize, cautase pentru mine si stia sigur ca Parbrizeacasa.ro imi va rezolva problema, dar imi oferise mie satisfactia de a descoperi ca sunt cu adevarat minunati ei si unic el…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p