Paradoxul Andrei Marga

Nu cred că poate cineva să pună la îndoială valoarea intelectuală a lui Andrei Marga. Sau faptul că omul a făcut pentru şcoala românească lucruri de valoare. Dovadă stă şi faptul că până la a-l primi pe coabitac la ea, Merkel a venit la Marga în vizită pentru a fi onorată cu titlul de Doctor Honoris Causa.

Dar, cu toate acestea, în orice post de conducere a fost pus (mă refer aici la ministeriat sau la cel de la ICR) Andrei Marga a dat chix ca nimeni altul. Ceea ce este, cel puţin pentru mine, paradoxal.

Şi confirmă vorba străbună că nu oricine este făcut să fie lider sau manager. Este păcat că un om de valoarea lui u reuşeşte deloc să confirme în unele proiecte importante, dând apă la moară celor care abia îi aşteaptă un pas greşit.

andreimarga

5 thoughts on “Paradoxul Andrei Marga”

  1. Oare nu sti nici macar atat lucru ca daca pui un mar pe un musuroi de termite …alea al si devoreaza ?ICR-ul a fost si inca este un robinet pe unde se scurg mai mult sau mai putin vizibil gologanii Statului Roman .Acolo s-au adunat o multime de presuri pe care si-au sters picioarele puternicii vremurilor . Ce sa caute un urias intre pigmei ?

  2. Ce dracu ma Iancule tu esti chiar atat de naiv sau faci pe prostu ‘ ?? Pai ICR-ul n-are nici o treaba cu promovarea culturii romanesti asa cum scrie pe ” firma ” ! ICR- ul este de fapt acoperirea externa pentru agentii SIE si asta o stiu si copii care sant in grupa pregatitoare deoarece aia din clasa I-a …nu mai pun de mult botu la vrejeli de genul asta ! 8) Marga n-a facut altceva decat prin auditul facut la conducerea ICR sa deranjeze niste interese . Pai nu cumva ICR-ul a fost unul dintre ” institutele ” care ai facut lobby pentru Basescu atunci cu ocazia referendumului …pana au facut spume la gura ? ICR-ul este doar una dintre ” institutiile ” sub acoperire ale …Cotrocenilor !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *