De ce sa alegi animatorii pentru petrecerea copilului?

Organizarea unei petreceri pentru copii se poate dovedi a fi o misiune dificila, cu atat mai mult daca parintii sunt nevoiti sa puna la punct toate aspectele in timpul saptamanii, printre sarcinile de la job. Insa, odata ce locatia, tortul si activitatile au fost alese si toate cumparaturile au fost facute, acestia pot plasa sarcina animarii petrecerii unor profesionisti prin contactarea unei firme in domeniu.

Animatorii profesionisti sunt costumati in personajele preferate ale copiilor si aduc la petrecere o doza de inedit. Ei se pregatesc anume pentru a realiza diverse momente distractive la petrecere si ii tin activi pe micutii participanti pe toata durata sa.

Experienta de actori si anii de munca in animatie copii isi spun cuvantul, acestia rezoneaza foarte bine cu cei mici si le anticipeaza dorintele. Mai mult decat atat, parintii se pot simti la randul lor bine, intrucat supravegherea celor mici este pe maini sigure – animatorii sunt vigilenti si au in permanenta grija ca princhindeii sa fie in siguranta.

Alegerea animatorului si a activitatii potrivite

Alegerea animatorului va tine cont nu doar de preferintele celui mic, ci si de tipul de petrecere, spatiul disponibil, precum si varsta copilului. De asemenea, activitatile mai statice cu personaje de poveste se preteaza foarte bine categoriei de copii cu varsta de pana la 6 ani, in timp ce jocurile interactive fac deliciul copiilor de peste 6 ani. In schimb, Minnie si Mickey Mouse raman personajele preferate ale tuturor copiilor, indiferent de varsta.

Exista de asemenea o categorie speciala de animatori al caror scop nu este cel de a asigura distractia celui mic, ci a invitatilor. Este vorba despre ursitoare, atat de pupulare la petrecerea de botez, solicitarea pentru un astfel de serviciu fiind intr-o continua crestere. Actrite desavarsite, acestea creeaza un moment artistic in adevaratul sens al cuvantului in care ii ureaza bebeluslui o viata plina de noroc, sanatate si fericire. Replicile contradictorii starnesc amuzamentul invitatilor, iar urarile personalizate alaturi de costumatia de poveste fac ca fiecare moment sa devina unic si memorabil.

Copiii pana la 6 ani au deja propriile preferinte, cele mai populare dintre acestea fiind Minnie si Mickey Mouse, Scobby-Doo, Winnie the Pooh.

La varsta aceasta copii raman fascinati de mascotele deghizate in personaje de poveste. Sunt recomandate activitati precum organizarea unui concurs, urmarirea unei scenete sau a unei piese de teatru de papuci. Clownii sunt de asemenea alegeri potrivite pentru copiii mai mici de 6 ani.

Copiii peste 6 ani prefera animatori care sa ii tina in priza, activi, interesul pentru mascote fiind deja mai scazut. Scenetele sau piesele de teatru nu ii vor atrage, acestea preferand in schimb activitatile pline de interactiune. Astfel, te poti gandi la diverse concursuri, vanatori de comori sau activitati in aer liber.

Prezenta unui animator la o petrecere de copii elimina din start grija aparitiei momentelor de plictiseala, rolul acestuia fiind bine determinat – acela de a organiza diverse activitati menite sa ii binedispuna pe micutii participanti. De la pictura pe fata, teatru de improvizatie, ateliere de creatie pana la concursuri si jocuri interactive, exista o gama larga de servicii dintre care parintii, dupa consultarea celor mici, pot alege.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *