Pappa Steaua !

Ar fi nedrept să punem tot eșecul de aseară pe seama unui fotbalist mediocru cum este Paul Papp. Da, omul a avut cea mai neagră seară din cariera sa, dar deja ne dăduse câteva focuri de avertisment. Și la meciul cu Trencin, și la meciul de acasă cu Partizan.

Un antrenor pe bune, nu cum e finul Mirel, l-ar fi trimis în concediu pe bancă pe perioadă nedeterminată, încă de la prima gafă.

Pentru Steaua, momentul decontului se apropie cu pași mai repezi decât speră sau își doresc unii. Gigi Becali tocmai a făcut cele mai proaste alegeri de când bântuie el pe la acest club: a decis să nu mai bage bani în transferuri și l-a adus antrenor pe finul Mirel.

Cu prima decizie, a crezut că poate păcăli fotbalul și cu transferuri gratis o sa pună mâna pe zecile de milioane de euro din Champions League. Dar are și Dumnezeul pe care îl tot invocă el o limită.

Cu a doua alegere, s-a asigurat că are control total asupra echipei, că în sfârșit își poate manifesta ”talentul” de antrenor la maximum. E un moment de cumpănă pentru Steaua. Dacă mă întrebați pe mine, cred că ideal ar fi ca echipa să rateze și calificarea în grupele EL. Cu sursa de finanțare din afară tăiată, cu stadionul aproape gol de fiecare dată, ideea de profit ar dispărea și poate atunci Becali își va respecta cuvântul și va pleca.

papp

4 thoughts on “Pappa Steaua !”

  1. Iancule , dupa umila mea parere d e stelist , avand in cocoasa mai bine de cincizeci de ani de cand ma bucur la victorie si am mare oftica la orice infrangere { la toate disciplinele sportive gazduite d e ….fostul Club al Armatei azi doar al lui Becali , cel putin la capitolul fotbal } pe care-o incaseaza stelistii , in materie de fotbal Steaua a avut dupa ’90 incoace doar doi antrenori cu adevarat d e elita : Stochita si Walter Zenga . Mirel Radoi….sa fim seriosi . Discutand despre jucatori…a avut creme d e la creme si de aceea zic azi : daca Ppap era bun cu adevarat…se ducea dracului fie in Italia fie in Germania , nu venea tocmai la mama dracului in Ghencea !!!!!!!!!!!!! Stai linistit ca Gigi…si-a luat dreptul fie si pentru partida pierduta cu ” partizanii ” insa…iti dai seama ce lovele lua daca ai reusea figura si finul Mirel reusea calificarea echipei ??? Parnos baban Iancule , parnos baban ! Ai dreptate si sustin ideea ta : bine ar fi ca Gigi sa mai primeasca o palma d e la Dumnezeu ca s-O fi saturat si El saracu si…poate doar asa se va lasa Gigi dracului de fotbal si-si va inchina restul vietii , lui Dumnezeu , asa cum a promis in fatza tuturor , atunci cand a reusit sa scape d e la parnaie . Fie numai pentru asta si Steaua , chiar merita sa piarda pe linie ….tot ce-ar putea castiga ! Ioane , fratele meu , cand iti spuneam eu in urma cu vreo trei ani ca ciobanul asta cretin va distruge Steaua ….mi-ai reprosat ca ” este un excelent finanatator si-i indragostit d e fotbal si-n special d e Steaua ” acum…ai venit la vorba mea Iancule ?!? 8)

      1. Titi Dumitriu a fost doar un om , atat de plin de orgolii incat , pur si simplu a uitat datorita cui a ajuns sa fie adulat si-a lins acolo unde nimeni pana la el { vorbesc despre antrenorii seriosi } nu s-a gandit macar s-o faca . Fireste , un mare sportiv , un excelent PROFESOR si un excelent profesioniost . Oleg Protasov….ai dreptate , pur si simplu ai uitasem numele fapt pentru care iti cer scuze Ioane .Oleg Protasov , a fost printre putinii antrenori ce-au stat sub opinca lui Gigi doar pentru a-si putea impune o credinta : jucatorii sa fie platiti doar daca joaca iar primele d e joc si bonusurile pentru atingerea unor obiective sa fie stabilite doar d ecatre antrenor si nu de catre cioban . Adica ….cam la fel cum se intampla inclusiv astazi pe la marile cluburi . Oricum , deoarece vad ca n-ai comentat nimic in plus la cele spuse d e mine inseamna ca iar santem pe-aceeasi lungime d e unda , ca doi stelisti adevarati 8) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *