Pantofii de lux si feminitatea

Blahnik nu a studiat niciodatăcum se fac  pantofii.  El a învățat abilitățile vizitând fabricile de încălțăminte și discutând cu tehnicienii și operatorii de mașini.

La început, el a conceput încălțămintea pentru bărbați, însă imediat a constatat că designul de încălțăminte pentru bărbați  limita  imaginația și îi lipsea elementul de modă. Atunci când stilul de încălțăminte din mainstream era încă dominat de platforme ciudate în anii ’70, el a reînviat tocul stilat, elegant, care de atunci a devenit un clasic. De asemenea, lui nu-i plac platformele și crede în puterea tocurilor și a atractiei pe care  o transmite.

Blahnik a lucrat din tot sufletul pentru pantofii lui. El nu doar traseaza designul unei perechi de pantofi, ci și ii meșteșugărește singur. El sculpteaza lemnul , pe care apoi creeaza pantoful. Când vine timpul pentru producția în masă, el supraveghează fiecare pas pentru a se asigura că fiecare pantof este o copie exactă a creației sale originale. El păstrează întotdeauna fiecare dintre desenele sale: 25 000 de pantofi sunt aranjati în ordine  în dulapuri cu panouri care umplu două case adiacente pe o terasă georgiană din Bath.

sandale-dama-calvin-klein~8383750

La fel ca oricare dintre cei dragi, stilurile de pantofi ale lui Manolo Blahnik sunt păstrate la numere de producție exclusive și semnătura stilului este ușor de recunoscut.

Designerul creaza numai pantofi cu toc foarte inalt, bine cunoscutii pantofi stiletto. El considera ca un pantof de calitate cu toc cat mai inalt infrumuseteaza si cel mai urat si deformat picior.

Tocuri Stiletto de la Manolo Blahnik: BB Pumps, Hangisi Pumps, Swan Pumps, Campari Pump,

Haos Sandals. Tocurile sale au primit denumiri in functie de forma pantofului, varful, pielea din care este confectionat si gandul cu care porneste atunci cand incepe crearea lui. Tot designerul afirma ca orice pantof confectionat dintr-un material de calitate, indiferent de unde este achizitionat, magazin online sau mall, atat timp cat are un toc inalt, fie sandale Calvin Klein cu platforma  sau pantofi cu toc foarte  inalt, piciorul va arata minunat.

Designerul spaniol de pantofi Manolo Blahnik a redefinit feminitatea cu încălțămintea sa de modă, care îmbină designul experimental cu eleganța clasică. Pantofii uimitori ai lui Blahnik sunt instantaneu recunoscuți datorită toculuilor de semnătură stiletto și texturii de lux. Fără îndoială de culoarea, forma și înfrumusețarea vie, eforturile îndrăznețe ale lui Blahnik l-au stabilit ca o simbol de design a timpului nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *