Oxigentour.ro iti propune destinatii originale

everest base camp-800x350

O excursie sau un circuit devine prilej de sarbatoare cand ti se propune o destinatie 100% originala. Nu poti sa nu pretuiesti agentia care te duce in tari unde au loc fenomene meteorologice iesite din comun si se dovedesc ele insele prin coordonate geografice minuni ale lumii.
La mare, la munte, in marile orase, prin muzee, malluri, parcuri si piete te duci in fiecare zi, dar aurora boreala o vezi o data in viata, daca esti norocos.
Si excursii Nepal iti propun o destinatie atipica, de poveste, din multe puncte de vedere.
In primul rand, te poti lauda ca ai vizitat cea mai inalta tara de pe glob si nu inseamna putin lucru. In al doilea rand, ai ajuns pe taramul templelor budiste si hinduse, in locul ales despre care se crede ca reprezinta poarta de intrare catre lumea de dincolo.
everest base camp-800x350
In al treilea rand, Everestul isi manifesta atractia magnetica si aduce in acesta tara oameni din toata lumea. La poalele Everestului afli exact cat de mare sau cat de mica este lumea.
Oxigentour.ro te duce in tara cu cei mai inalti munti din lume, acoperiti cu cergi de gheata (grosimea zapezii sau a ghetii este de 10 metri) si unde de la 8000 de metri se pun in functiune tuburile de oxigen. Se spune ca la inaltime fulgerele lumineaza ca ziua, iar traznetele asurzesc urechile, cu toate acestea niciun turist nu a fost atins de ele.
Pe Everest sunt stegulete din sute de state ale lumiii si daca ar fi puse unul langa celalalt ar atinge lungimea de peste 1 kilometru.
Dar nu numai muntii sunt spectaculosi aici, ci si oamenii. Unii si-au pus casele pe stanci, traiesc si locuiesc la inaltime, serpasii cara fara probleme bagajele turistilor si unii dintre ei nu folosesc tuburi de oxigen.
In ciuda altutudinii si a reliefului muntos, nepalezii se ocupa cu agricultura fiindca au facut terase pe care le iriga si cultiva tot ceea ce le este necesar. Datorita aerului curat si a temperaturilor scazute, speranta de viata este mare si Nepalul ar putea fi considerate tara fara microbi, de aceea nu este necesara nicio vaccinare in cazul vizitarii acestei tari. Templele merita vizitate datorita arhitecturii, ritualurilor si oamenilor care se afla in ele. Nepalezii isi respecta oaspetii si le organizeaza seri culturale de neuitat. Cu ce iti mai poti bucura privirea in afara peisajelor alpine cunoscute?
Strazi pavate cu piatra, piete de suveniruri si poduri suspendate de parca ar fi agatate de un fir de par sau de praf sunt embleme ale acestui stat. Padurile sunt ocrotite aici si par virgine, cascadele apar in fotografiile cu cele mai frumoase peisaje din lume, cat despre casele invaluite in nori adeseori, ce sa mai spunem?
Nepalul este diamantul Asiei si una dintre comorile lumii. Oxigentour.ro este agentia care alege pentru romani cele mai originale excursii, de aceea urmariti ofertele lor si profitati de ele! Clientii au evaluat cu 5 stele din 5 stele organizarea, implicarea ghizilor, alegerea traseelor si divertismentul asigurat.
Visez la Nepal de cand am auzit de excursie si ma grabesc sa imi rezerv locul. Au ramas doar 4…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p