Oxigen Tour, o agentie de turism mai „altfel”

Daca vreti sa aveti experiente de neuitat in timp ce descoperiti lumea, cel mai bine e s-o faceti cu Oxigen Tour! Dupa cum deja v-ati dat, probabil, seama, este un tour operator, o agentie de turism. Este insa una mai aparte, care s-a nnscut dintr-o asociatie. Care se numea (si inca se mai numeste asa !), evident, Asociatia Oxigen.
Nascuta din dorinta de aventura si din dragostea pentru natura, asociatia si-a propus de la bun inceput sa sustina spiritul ecologic prin protectia mediulului inconjurator (si deci a calitatii vietii), acordand o atentie deosebita ariilor protejate ocrotite de lege, prin remarcarea si igienizarea traseelor montane, militand pentru regenerarea resurselor naturale prin actiuni specifice, precum plantarea de copaci. Pornind de la aceasta filozofie de viata, Asociatia Oxigen a ajutat peste 4000 de oameni sa descopere frumusetile muntilor nostri, organizant peste 60 de expeditii montane. Pe langa acestea, au mai fost inca 18 expeditii turistice peste hotare. Dorind sa valorifice experienta astfel dobandita, colectivul de ghizi (un colectiv tanar!) ai Asociatiei Oxigen a decis sa faca un pas mai departe, infiintand Oxigen Tour, unde au adus cu ei valorile in care cred: dragostea pentru natura si un turism responsabil.
Cu ajutorul acestei agentii de turism „foarte altfel”, puteti descoperi si re-descoperi natura. Aveti ocazia sa vizitat obiective turistice de certa valoare istorica: Manastirea de la Curtea de Arges sau Conacul Golesti, dupa care vor urma trasee montane cum ar fi Valea lui Stan. Sau rezervatia naturala Cheile Varghisului. Desi este unul dintre cele mai spectaculoase obiective geografice din Tinutul Secuiesc, aceasta destinatie e un loc mai putin cunoscut (ceea ce, de fapt, nu e tocmai rau). Cu Oxigen Tour veti putea sa urcati pe Ceahlau, sa vedeti cascada Duruitoarea, sa inoptati la Cabana Dochia si sa urcati prin junepenis pana sus pe Varful Toaca. Si mai puteti sa mergeti in Maramures, pentru a va urca pe Muntii Rodnei si a va plimba cu mocanita pe Valea Vaserului. Cu aceasta ocazie, veti vedea cascade si lacuri, creste superbe si pajisti numai bune de cutreierat si veti putea urca pe cel mai inalt varf din Carpatii Orientali, Pietrosul Rodnei, inalt de 2303 metri. Si mai sunt si Muntii Apuseni, unde puteti sa descoperiti Muntele Gaina, Valea Ribitei si Podul de la Grohot. Nu trebuiesc uitata nici Valea Prahovei, de unde puteti sa va indreptati fie spre Muntii Baiului pentru a urca pe Culmea Zamora, fie sa strabateti Bucegii si masivele Ciucas si Piatra Craiului, puteti urca la Sapte Scari, puteti… dar cat de multe puteti!
Preturile practicate de Oxigen Tour sunt mai mult decat decente – o escursie in Bucegi costa intre 120 si 250 de RON, iar o excursie in Maramures, in Muntii Rodnei costa doar 495 de RON.
Mai multe amanunte puteti afla la punctul de lucru situat pe Bulevardul Gheorghe Sincai, nr. 9, bl. 3, sc. A, ap. 6, Bucuresti (Luni-Vineri: 10:00 – 19:00), unde va puteti inscrie pentru o excursie in tara sau la numarul de telefon 0771 465 864. De asemenea, puteti trimite un e-mail pe adresa contact@oxigentour.ro.
Oxigen Tour va ofera zile insorite, buna dispozitie si aventura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p