OTV se închide de la 1 Octombrie !

După toate derapajele lui Dan Diaconescu şi după ce scriam aici că trebuie luată atitudine, iată că în numai 3 săptămâni, CNA a reacţionat.

A fost prima decizie, de a suspenda emisia timp de 3 ore.

Iar astăzi a venit decizia firească: CNA a redus la jumătate licenţa OTV, care era valabilă până în Octombrie 2013.

Ca atare, de la 1 Octombrie 2012, OTV şi Dan Diaconescu dispar. Se mai curăţă media românească de mirosul de hazna.

393711-diaconescu

8 thoughts on “OTV se închide de la 1 Octombrie !”

  1. Cam tarziu; Pana atunci tocmai bine isi fac campanie electorala si pe urma intra politica unde vor avea imunitate parlamentara !

    1. @IB nu chiar. stii cum se spune: mai bine mai tarziu decat niciodata. Si sa nu ne grabim cu aia cu intratul in Parlament.

  2. ” Este bine ca atunci cand Dan Diaconescu va ajunge presedinte va curata tara de…ciocoi ?” :whatever: Dar de ce de la 1 Octombrie si nu de la….7 Noiembrie ? :smirk: Baaaa …astia au inebunit de tot ? :ban: Sa vezi ce-o sa-i creasca ” cotele ” lui Otevescu !! :cuss: Dar poate ca asta se urmareste…mai sti ? :shake:

  3. Foarte multi fraieri care urmaresc canale altele decit otv nu stiu adevarata fata a otv si a lui diaconescu , adica mai pe intelesul altora , antena 1 jurnalu national si + multe posturi de radio din bucuresti au fost dupa revolutie a lui Diaconescu , chiar si observatorul de la antena 1 care e seara de seara cica urmarit deoameni multi a fost opera lui diaconescu si a lui tuca , asa ca fraierilor voi va bucurati ca otv dispare dar el e de fapt otv pestele cel mare iar restu sint doar paravane adica o sa fiti uimiti intr-o zi cind veti afla ca de fapt in spatele anumitor canale tv din romania e tot Otv , iar pentru o mai buna intelegere a fraierilor , diaconescu asa prin 94 -95 era director principal peste 500 de oameni , el a condus prima societate comerciala in cladirea in care acuma este ( antena 1) + detinea foarte multe chioscuri de ziare si citeva posturi de radio si citeva tipografi asa ca mai baiete ala care te bucuri de plecarea otv ,nici 1% nu sti din adevar asa ca ,mai bine sti ce ? laso balta si informeazate bine cine e Otv si Diaconescu,,,,,,,,,,,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *