Oţelul, campioana unui campionat de leşinaţi

Să luăm câteva exemple:

– Spania – an de an se bat pt titlu Barcă şi Real Madrid, cu mici pauze de 1 an în care au mai intervenit Atletico sau Valencia.

– Italia – fotbalul total se joacă între Inter şi Milan. Au mai fost excepţii cu Lazio sau Roma.i

– Anglia – Manchester şi Chelsea pun totul la bătaie în fiecare an pentru titlu şi glorie.

La noi, a fost o perioadă când Steaua şi Dinamo făceau acelaşi lucru. Acum însă, bucuria titlului se duce in fel şi fel de orăşele de provincie, care apoi sunt nevoite să meargă sute de km departe de acasă pentru a avea dreptul să joace în cupele europene.

Ăsta nu e un progres al fotbalului, e dovada clară a falimentului unor oameni ce nu au ce căuta în acest sport. Una peste alta, felicitări Oţelul, meriţi acest titlu.

Otelul-este-noua-campioana-a-Romaniei

4 thoughts on “Oţelul, campioana unui campionat de leşinaţi”

  1. Da ,ce misto ca :bla-bla-bla ,”progres al fotbalului” ,’meriti acest titlu” ,”bravo fonta-oteloasa ” ,cand de fapt lucrurile sunt muuult mai simple !De fapt, nu e vorba de nici o rivulutie a fotbalului romanesc .Ci de-o simpla evaluare a rezultatelor .Deci ,de 4 ani ,titlul se duce in provincie .Foarte tare ,bra’ ! Dar unde ?2 ani la Cluj ,hmmm ,nicio o legatura cu clica portocala condusa de polo-boc !Alt an la un abonat al A.N.A.F. ,cu afaceri indeosebi cu Statul .Cu datorii si obligatii pe car’ nu putea sa le plateasca altfel (ca unde dracu’ s-a mai pomenit in Ioropa ,ca un club ce juca acu’ 2 ani in Champions Ligue sa-si vanda terenul ,portile si turnichetii la licitatie ,si de fapt ,unde se regasesc in contabilitatea clubului cele v’o 20 mil . E castigate de echipa ???De fapt ,unde s-au dus banii ???Cum au fost scosi de patron in favoarea unor firme falimentare ,cu ce drept si daca U.E.F.A. stie acest fapt .

    Si vine amu’ Stan ,capitan oranjutan ,ce se viseaza primar al Galatiului ,si vine si anul electoral 2012 ,in care ‘se trebuieste” bani negri (pe instalatia de nocturna ,recent instalata ,pe-o tabela de marcaj -nu 2 tampiti tinand in maini scorul ,asa cum s-a intamplat aseara,lucrari de amenajare- si alte “dume” ce vor prapadi cele 15 mil E ce vor veni de la forurile europene .Sunt curios daca cineva va cerceta “DRUMUL BANILOR IN NATURA GALATEANA” ,contabilitatea clubului si cine sunt antreprenorii ce vor executa lucrari din acesti bani !Si daca viitoarea campanie pt. primaria orasului va fi f.f.f. “abundenta” in galeti ,umbrele , faine si malaiuri oranjiste !

    De fapt ,exista o singura realitate ,si anume ca >>>pedelicii sunt in tot si-n toate !!!

    P.S. pt. cei ce stiu sa ceteasca printre randuri >>>> Otelul ..ce-a mai favorizata de arbitrii din Liga 1 .Si asta nu pe baza de bani sau alte-alea ,noo,dar din moment ce se primeste ordin pe unitate ,de la Centru , se mai poate cineva impotrivii ??? Oricum serviciili vegheaza ! :cuckoo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *