Organizaţia TNL Giurgiu trebuie desfiinţată !

O aşa bătaie de joc la adresa a tot ceea ce face PNL nu am mai văzut vreodată.

Şi mă şochează apatia liderilor de la Bucureşti. La TNL Giurgiu nu avem de-a face cu vreun viitor mare lider politic care creşte într-un mediu propice. Pur şi simplu avem acolo o adunătură de zdrenţe care au înţeles că dacă dau din cur şi-şi mângâie ţaţele vor ajunge sus de tot.

Şi mai avem acolo un grup de puştani pentru care orice bucăţică de piele pe care o văd se transformă într-o adevărată clipă orgasmică. Toţi ăştia de la Giurgiu sunt numai buni de PDL şi de stat lângă Udrea, eventual în nopţile când se duce să îi mai dea un raport de absorbţie a fondurilor europene.

 

Crin, poate de data asta iei şi nişte măsuri. Până la Patriciu, te mănâncă piţipoancele.

6 thoughts on “Organizaţia TNL Giurgiu trebuie desfiinţată !”

  1. Zdrente ca zdrente,dar aduc voturi.Si TNL Giurgiu si-a adus contributia la scorul pe care l-a scos PNL in acel judet,ori in Giurgiu PNL e pe primul loc ca partid politic.Si n-am inteles ce-i rau sa te mai distrezi din cand in cand.

  2. Cred ca in sine chestia nu e o tragedie. Ca nu era timpul sa faci asa ceva, asta e evident. Acuma ce te astepti? Nu stiu ce e cu atitudinea asta de mirat. E plin in partidele astea de copii de bani gata(nu spun ca ei sunt majoritatea, desigur) si organizatiile astea de tineret sunt, scuza-ma ca zic, INUTILE. De ce? Pentru ca nu fac nimic, pentru ca tot ala impins de cineva in fata castig. Eu stiu ca la alegerile din iarna pe fondul discursului fulminant al lui Tariceanu despre comunism ca a existat un unic candidat. Oare de ce imi aduce asta aminte?
    Eu spun ca nu asta e problema de baza. Problema e ca Antonescu e un lider slabut, Tariceanu daca nu e playboy face pe plictisitul, iar Ponta e o persoana lipsita de cel mai elementar respect, un veritabil ego maniac.
    Nu spun nimic de aia de la PDL pentru ca cel putin eu nu fac greseala sa ma raportez la ei, ei nici oameni nu sunt(au renuntat de multa vreme la lucrul asta). Spun asta in caz ca cineva crede ca fac propaganda anti-USL chit ca nu-mi pasa absolut deloc. M-am saturat de compromis.

    1. @Alex: o organizatie de tineret, folosita cum trebuie, poate fi o arma politica incredibila in bataliile electorale..

Leave a Reply

Your email address will not be published.