Ordin pe unitate – Iohannis, șase case

Pentru cei care s-au uitat ieri un pic la televizor și eventual au mai verificat și rețelele sociale, s-a putut vedea cum tocmai s-a declanșat o nouă campanie de presă, mizerabilă aș spune eu, având vârf de lance, cum altfel, pe corifeii de la Cangrena 3 și Răitaru.

Subiectul: Iohannis. Tema: cum și-a dobândit acesta cele șase case pe care le are în proprietate. Bineînțeles că, în lipsa unor evidențe, fie ele și de bun simț că omul ar fi făcut ceva ilegal, dar mai ales în lipsa oricărei umbre judiciare asupra modului în care acestea au fost dobândite, toată această campanie de presă nu are alt scop decât tocarea încrederii populare în, cel mai probabil, viitorul candidat al dreptei pentru prezidențialele din toamnă. Iar acesta nu este decât începutul.

Va fi un test de rezistență extrem de important pentru Klaus Iohannis, la capătul căruia fie va ieși întărit, fie va ieși din cursă. Și nu ar fi deloc o surpriză ca în locul lui să revină, proaspăt și surprinzător, Crin.

Ce ziceți de scenariul acesta?

image

2 thoughts on “Ordin pe unitate – Iohannis, șase case”

  1. frate, omu’ are 6 case pe care zice ca lea cumparat din salariu’ de profesor dupa care lea inchiriat si uite asa a facut bani. Hai sa fim seriosi :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.