Opriţi linşajul mediatic la adresa Aspaziei Cojocaru !

Da, ştiu, judecătorii CCR şi-au bătut joc de votul nostru, ne-au umilit.

Da, ştiu, Aspazia Cojocaru este cea care a trădat votul. Dar a făcut-o tocmai pentru că a fost supusă unor presiuni mizerabile.

Presiune la care o supunem şi noi acum.

Da, ştiu, Aspazia este o fostă condamnată, cu o familie implicată în ilegalităţi.

Astea sunt lucruri care se ştiu de ani de zile. Dacă decizia ar fi fost în favoarea noastră, probabil că pedeliştii ar fi ieşit cu aceste atacuri.

Opriţi linşajul mediatic la care este supusă această femeie ! Şi ieşiţi în stradă ! Veniţi în Piaţa Universităţii să ne apărăm votul ! E singurul lucru care contează !

1345631250as

4 thoughts on “Opriţi linşajul mediatic la adresa Aspaziei Cojocaru !”

 1. Daca se teme de trecutul ei sa plece. Altfel e santajabila. Greseala ii apartine. La fel si despre ceilalti judecatori.
  Dar ea nu a mancat usturi, nici gura nu-i miroase. Am spus is pe twitter: nu prezinta incredere. Cu cutitul la spate asteapta sa vada daca o ameninti sau ii dai dreptate. Astia sunt doar scursuri din fosta securitate care nu mai aveau ce cauta in actualul sistem.
  Si DA ne vedem in Piata :)

  1. @balarii clar, CCR trebuie reformata din temelii. SI judecatori noi adusi. Am mai scris pe tema asta, lumea ma considera nebun.

 2. Vad bine… ce lisnaj mediatic.
  De ce s-a bucurat la o carauta d ebani la CCR baba ????
  Daca te stii cu bube in cap , ce cauti acolo ???

  Ea sa fii oprit cu Minea si Ceausescu linsajul a 7,4 milioane .

  Sa-si duca CRUCEA SI MAI ALES HOTIA !!!!!!

  1. @adriana eu doar ma refeream la faptul ca, din pacate, ceea ce se face acum, e degeaba. Decizia a fost data. O mai putem repara doar noi in strada sau in Parlament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *