Online, facem şi noi o minune pentru Alexandra? – noutăţi 2 !

Unul din motivele pentru care am iubit onlineul de la momentul în care am intrat aici a fost solidaritatea tuturor atunci când viaţa ne pune la încercare, dar mai ales capacitatea noastră de a face minuni atunci când nimeni nu mai crede în ele.

Una este când vorbeşti despre o boală necruţătoare a unor oameni pe care nu îi cunoşti decât din vorbele altora. Chiar şi atunci te cutremuri şi te gândeşti la cât de crudă e viaţa.

Atunci când cancerul loveşte în oameni dragi, în oameni pe care îi iubeşti, şocul este atât de puternic încât nu îţi rămân decât lacrimile şi întrebarea: de ce?

Alexandra este un suflet unic. Special. Are un zâmbet de înger, multe vise şi capacitatea de a realiza tot ce îşi propune. Iar toţi cei prin viaţă cărora şi-a făcut loc nu au putut face altceva decât să o iubească pentru tot ceea ce este ea.

Alex 2

Aşa a şi făcut mereu. Până acum câteva zile, când un diagnostic implacabil a venit asupra ei: cancer la sân. Lupta nu e pierdută. Dacă Alexandra începe tratamentul în 3-4 săptămâni, şansele de recuperare sunt foarte mari.

Bineînţeles că vorbim şi de bani. E nevoie de 40.000 de euro pentru ca Alexandra să aibă parte de un tratament bun, într-o clinică bună.

Noi, cei care o iubim, încercă să facem tot posibilul să strângem această sumă. Urmează să facem rost şi de numerele scurte de sms-uri, plus orice promovare în media este binevenită.

Vă rog doar să nu lăsaţi acest mesaj să treacă pe lângă voi. Un share, un RT şi orice mică donaţie pot salva o viaţă.

Momentan, singurele date de donaţie sunt conturile deschise la Banca Românească, sucursala Dimitrie Pompeiu, pe numele Alina Dorcea:

RON: RO11BRMA0999100057307208

EUR: RO11BRMA0999100057307305

GBP: RO11BRMA0999100057307402

Voi veni cât de curând cu updateuri noi pe acest subiect.

 

Update 1: Până la finalul acestei săptămâni vom avea şi dosarul complet scanat şi îl vom putea posta. Vom face şi numere scurte pentru donaţii, sperăm să găsim înţelegere la operatorii Vodafone, Orange şi Cosmote.

O să încerc să fac şi nişte bannere pentru a le putea promova pe principalele siteuri de la noi.

Update 2: Alexandra a făcut în această dimineaţă un RMN complet. Din fericire, cancerul nu s-a extins, este localizat şi cel mai important, estre tratabil. Ca atare, devine cu atât mai important să putem strânge cei 40.000 de euro care cu adevărat îi pot salva viaţa.

Update 3: pe lângă conturile de mai sus, prietenii Alexandrei au deschis şi posibilitatea de a dona online. Se poate face aici, s-au strâns până acum 475 euro.

Update 4: Alexandra a fost ieri la un ultim set de teste, MRI, pentru  se vedea cat de puternica este tumoarea şi care este nivelul de operaţie necesar. Cel mai probabil rezultatele vor veni sâmbătă, dar medicii sunt optimişti.

Update 5: Prin donaţiile online s-au strâns 1706 lire sterline. Aşteptăm să primim şi informaţiile consolidate legate de donaţiile făcute în conturi.

Update 6: Gang Lads Pub organizează sâmbătă,23 martie, o seară dedicată strângerii de fonduri pentru Alex. 25% din suma câştigată în această seară merge ca donaţie pentru Alexandra. Detalii despre acest eveniment găsiţi aici.

Update 7: acum există şi posibilitatea donaţiilor bancare în valută, prin intermediul codului SWIFT de mai jos.

Banca Românească, sucursala Dimitrie Pompeiu, pe numele Alina Dorcea:

RON: RO11BRMA0999100057307208

EUR: RO11BRMA0999100057307305

GBP: RO11BRMA0999100057307402

COD SWIFT: BRMAROBU

Nu uitaţi şi de licitaţia de aici.

9 thoughts on “Online, facem şi noi o minune pentru Alexandra? – noutăţi 2 !”

 1. Incearca sa comanzi de pe net IMMUNOCAL . Nu am nici o legatura cu compania producatoare al acestui medicament. Iti recomand sa faci rost de acest medicament,ve-ti ramane socati cand ve-ti vedea efectele. Din pacate in Romania nu se tine seama de acest IMMUNOCAL datorita costului destul de mare. Din cate imi aduc aminte o cutie cu vreo 20 de plicuri de IMMUNOCAL costa vreo 20 de milioane de lei vechi.
  O amica de a mea a folosit acest medicament in paralel cu citostaticele administrate impotriva leucemiei. Medici din Satul Mare au ramas socati la 3zile dupa administrare. Pentru mai multe detalii te pot pune in contact cu sora pacientei bolnave de leucemie care a procurat medicamentul.
  Uite si un link gasit pe YouTube sa va puteti face o idee. Faceti rost de IMMUNOCAL cat mai repede cu putina , ignorati orice aspect ce tine de bani sau orice alte persoane neincrezatoare.
  Va rog sa ma contactati dupa tratament in cazul fericit in care ve-ti folosi acest medicament.
  Sa nu va pierdeti niciodata speranta si increderea in Dumnezeu. Mult succes!

  Mihai Zamfira

 2. Buna ziua, pentru toti cei care vor sa o ajute pe Alexandra! site-ul unde se poate dona on-line este acum disponibil si functional. De asemenea, o alta metoda simpla si fara costuri din partea dvs este de a redirectiona cei 2% din impozitul pe anul trecut catre Alexandra. Pe profilul meu de FB (OLGA HUTANU) gasiti formularul 230, unde gasiti informatiile necesare si, de asemenenea, un nr de telefon al mamei Alexandrei care va va da toate detaliile necesare. Va multumim si sunt sigura ca vom reusi sa salvam viata Alexandrei, chiar daca timpul zboara prea repede pt noi!

 3. Alexandra intra pe google si dai search la ” the secret” spre finalul documentarului este o poveste asemanatoare cu a ta, nu ai nimic de pierdut, doar 1 ora si un pic din timpul tau, o sa iti schimbe modul de a gandi si as vrea sa cred ca si viata, insanatosire grabnica!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *