Online de 2.0 euro

Online românesc, cel plin de atâtea valori, de oameni care acum îşi serbează 5, 6, nşpe mii de ani de când scriu, şi-a arătat din nou dovada valorii sale.

Adunaţi toţi bloggerii autohtoni, plus o iubitoare de patrupede, frizeriţă ca destin, şi puneţi-le, fără jenă, eticheta de fomişti. Pentru că pişcotari e prea puţin.

Ieri, în acelaşi timp, românii aveau posibilitatea să dea 2 euro pentru două cauze:

– pentru fundaţia lui Mihai Neşu, cel care, deşi atât de lovit de viaţă, se gândeşte şi la ceilalţi suferinzi.

– pentru a-l trimite din nou pe Costi Ioniţă la Eurovision, un eveniment la care oricum noi nu mai contăm.

Nu vă pun să spuneţi unde credeţi că au aruncat românii cu banii, e prea greu:) Vă las însă să ghiciţi ce au promovat fomiştii 2.0 autohtoni…

Nu am să mă plictisesc să spun că onlineul românesc e la fel de mizerabil ca şi societatea în care trăim….ups..stai…păi vorbim de aceeaşi oameni, nu?

2 thoughts on “Online de 2.0 euro”

  1. :satansmoking: :satansmoking: Iancule pe bune? chestia cu Eurovizionul si Costi Ionita…e pe bune sau esti la capitolul ” Blogareala cu vrajala ” ?Cat de nebuni sa fie unii ? mai eu nu achiesez la chestiile astea cu ” Ajuta-l pe”… nu stiu cine. Nici n-am de unde si ma gndesc la o chestie cre-i scrisa si-n Constitutie : Romania este un STAT SOCIAL !!!Pai la cate parale mi-au fost mie retinute de-a lungul a peste 35 de ani de munca…de fapt FURATE deoarece NIMENI NU M-A INTREBAT DACA VREAU iar acum astept …in cel mai bun caz o schimbare ceva pentru a putea iesii si eu la o …pensie amarata!De ce sa dau bani eu un amarastean ? Sa dea cei pe care i-a “ajutat” Dumnezeu de au facut averi nemasurate , in doar cativa ani. Aia care l-ar face pe Rockefeller sa paleasca de invidie, avand in vedere ca ala si-a “adunat ” gologanii intr-o viata pe cand astia…Nu ma refer la Nesu…asta s-a pricopsit datorita unor inprejurari…nu discut.Insa de aici si pana la a se ajunge { si nu-i nici prima oara si nici singurul caz} la a cere mila publica …intr-un STAT SOCIAL ?Ce dracu frate…traim in …Kafka ?Si apropo….ce ti-au mai facut astia…bloggarii romani de te iei iar de ei sau macar de unii …fireste fara sa-i numesti precis ?Iar te vor lua astia la porcait!Iti urez un inceput de saptamana cat mai placut pe langa acest minunat sfarsit de duminica , tie si… celor dragi tie . :beer: :beer:

    1. @marian nu stiu daca vorbim neaparat de un stat social..e un subiect delicat..sa ai o saptamana frumoasa si linistita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *