Octopussy sau despre preocupările tinerei generații: zoofilie, masturbare cu sticle

Dacă vă mai întrebați din când în când despre preocupările tinerei generații, mai ales a fetelor, astăzi vă ofer spre lectură o carte scrisă de o domnișoară (deși mă îndoiesc de calitatea asta) de 17 ani. Cristina Boncea pe numele ei, tânăra a decis să își facă debutul scriitoricesc fabulând pe teme de genul: cum să te masturbezi cu o sticlă, orgasmul după o partidă de sex cu un câine și blowjobul de la vârste fragede.

16412_1720026864888097_6343753530058896826_n

Și ca să fie tacâmul complet, la anumite întrebări venite dinspre cititori, avem și răspunsurile ei. Haideți să le și luăm un pic la analizat (răspunsurile mele sunt cu bold și underline)

5. „Chestiile pe care le fac gemenele sunt prea exagerate pentru niște copii”

Îmi pare rău să vă anunț dar în legătură cu aceste chestii, totul e perfect realist (mă refer la fumat și sex, nu neapărat la sex cu câini). Eu am fost de vârsta gemenelor nu cu mult timp în urmă și vă pot garanta. Așadar, fetița noastră fumează și și-o trage de la 13 – 14 ani, nu?

6. Cum își permite o persoană de vârsta mea să scrie despre sex și masturbare?

Tot ce spun e că nu aș scrie niciodată despre ceva care nu cunosc. Clar, mi-o și imaginez pe asta mică, pe la vreo 10 ani, experimentând orgasmul clitoridian și, de ce nu, squirtul.

7. „Părinții tăi au citit cartea?”

Prin părinții mei înțeleg mama și da, a citit-o și a spus că îi și place foarte mult. Ea face diferența dintre autor și narator și 2 la mână, înțelege că am scris pentru un public care e înclinat (sau nu!) spre asemenea lecturi. Mama e mândră de faptul că fetița ei lasă, de la vârsta asta, impresia unei viitoare prostituate. Bănuiesc că deja îi pregătește o carieră de succes, dacă nu iese cu scrisul, în videochat.

Și spuneați voi că ora de religie e marea problemă a zilelor noastre, nu? :)) ))

Octopussy – un roman de Cristina Boncea (fragmente din carte) by Herg Benet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *