Occupy Bucharest, Occupy Wall Street, Occupy Ferentari !

Cică marile oraşe din lume vor fi luate cu asalt de oameni supăraţi.

Supăraţi pe viaţă, pe bănci, pe guverne.

Bucureştiul nu putea lipsi de aici. Numai că ai noştri nu s-au decis ce să ocupe mai exact..aşa că unii iau prin învăluire Piaţa Universităţii, iar alţii se duc la Unirii.

Reuşita mitingului la noi depinde de multe: de vreme (se anunţă frig şi ploaie), de faptul că e weekend, de faptul că ora de începere nu e cea mai fericită, lumea mai doarme.

Dar nu-i bai..3 să fie şi tot sunt mai mulţi decât singurul pensionar care a participat la ultimul miting al acestei categorii sociale.

1318652706a1

6 thoughts on “Occupy Bucharest, Occupy Wall Street, Occupy Ferentari !”

  1. Sa ocupe Ferentari, Zetari, Zabrauti,Giulesti Sarbi…si sa stea acolo pana cand se vor indura autoritatile sa se uite la ei !Ba ce dracu’…urmaresc fenomenul ” Wall Street” cam de la inceput…si de la inceput nu i-am dat nici o sansa, iar aia acolo se zice ca au ” democratie” ” libertate de exprimare” ” drepturi civile” si …Au si ce ?Ai doare in cur pe guvernantii americani de aia de pe Wall Street ! Ai nostri ce credeti ca vor face ? Vor avea insomnii? Stai frate linistit . Ai vor lasa sa ” fiarba in suc propriu” vorba lui Iliescu…iar dupa…daca nu se vor imprastia singuri…vor gasi ei o metoda desi…vine frigul iar asta va fi suficient!Se vor lasa pe mana lui Dumnezeu…daca nu mai sint mineri…daca nu mai are dreptul Cozma sa intre in Bucuresti….

  2. Piata Universitatii barem a avut un scop….Jos Comunismul! dar astia nimic. Sanchi, jos bancile da unu n-a avut credit serios la banca!

    @Marian din Berceni: Daca ocupa Giulestiu’, sa-mi asfalteze si mie strada :)) !

  3. Da s-a dovedit { inca o data daca mai era necesar } ca suntem…” mioritici” ca ne acceptam destinul cu fruntea plecata.Pai daca ar exista Dumnezeu…ar trebui ca intreg poporul “rroman” sa mearga …direct in Paradis!Adica nu chiar toti….numai aia care ….” sufera” ca idiotul ala din …”Mioritza” !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *