O nouă stea pe firmament: nora lui Măgureanu

Credeați că politica românească este doar la cheremul unei singure blonde? Că doar Udrea face și desface fiecare pagină de ziar, fiecare politică editorială a televiziunilor de la noi? Uite că v-ați înșelat. De fapt, ne-am înșelat.

De ieri, o nouă stea strălucește cu putere pe firmament: Alina Petre, fostă Măgureanu, cunoscută publicului larg drept ”nora lui Virgil Măgureanu”. O vizită la DNA, denunțuri după denunțuri, și nu cu nume soft, ci cu trimitere la un Antonescu, Isărescu, Băsescu, șamd..apariții la toate posturile de televiziune în doar câteva ore și gata, avem notorietatea aranjată, viitorul sună bine.

Să ne lămurim: nu avem de unde să știm dacă și câtă dreptate are ea în acele denunțuri. Sau ce probe are. E treaba procurorilor și apoi a judecătorilor să facă asta. Numai că nu poți să nu te întrebi, cum de a apărut această frumoasă doamnă fix acum, fix cu aceste teme.

Unii zic că e vorba doar de un joc de răzbunare între doi foști soți. Alții spun că e ceva mai mult de atât. Noi nu rămâne decât să așteptăm și să vedem până unde vor merge aceste dezvăluiri.

alinapetre

Sursă foto: aici.

2 thoughts on “O nouă stea pe firmament: nora lui Măgureanu”

  1. Daca n-ar fi asa de botoxata , ar semana leit cu Lica Bagaboanta din Zabrauti …aia care din mare patroana la carciuma aia din Piata Rahovei a ajuns sa faca sex oral pentru 5 lei ! Tu chiar ai senzatia ca , aia avenit cu ” dezvaluirile ” asa…pe mocca , fi serios Iancule ?!! Ce-i interesant , este faptul ca-l pomeneste si pe Crin Antonescu plus Alina Valean { consoarta aluia } iar fraieru’ de Cacarau , parca n-a mai avut acea retorica cu care ne obisnuisem , atunci cand a raspuns alora de l-au intrebat , daca-i adevarat ce a aruncat aia pe piatza ci, dimpotriva . Pe de alta parte dl. Basescu…chiar ma-ntreb daca o va actiona in Justitie pentru calomnie caci…tinta de fapt , era el personal deoarece , si Marta si mai ales Sorin Blejnar , toata lumea stie ca , erau oamenii lui . Chiar m-am intrebat pentru ce n-or fi pus botu’ antenele si n-a preluat-o fie Dana Grecu fie Mihai Gadea inaintea alora de la Realitatea sau…Romania TV ?!? Tu ai vreo explicatie la chestia asta ? Oricum , ” va sta la posta ” gagica zilele astea caci , nu ma-ndoiesc c-o vor invita { si nu pe mocca } cam toate televiziunile astea d e rahat caci subiectul este baban d e tot ! 8)

    1. @Marian si uite cum ai tu gura aurita. Tipa e acum vedeta Antena 3, Crin Antonescu pare a fi una din tintele principale si denunturile curg ca sampania :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *