O declarație nesăbuită a lui Iohannis

Într-o prezență la RFI, azi, întrebat fiind despre celebrul deja recurs cu ANI, Klaus Iohannis a marșat probabil un pic mai mult decât era nevoie, cu un răspuns ce nu prea mai lasă loc de echivoc și care poate reprezenta exact ceea ce așteptau unele instituții pentru a dinamita definitiv candidatura lui la prezidențialele din această toamnă:

”Eu, dacă pierd procesul cu ANI trebuie să fac un gest de moralitate. Fiți siguri că voi face un pas cu care toți vor fi mulțumiți”.

Da, pe fond, reacția omului este normală. Decentă, de bun simț. Dar aici vorbim de un alt context. Vorbim de sentimentul de nesiguranță pe care o astfel de declarație îl propagă în rândul electoratului, în rândul activiștilor de partid, implicați în această campanie electorală.

O astfel de greșeală de campanie a făcut și Crin la europarlamentare și am văzut unde a dus. Se pare că nu învățăm deloc din greșeli.

2013_02_23_klaus-iohannis-2_rsz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p