Nuţi, visul umed prezidenţial

Omul evoluează, astfel că de la replici genul: “Suie-te pe masă ca să îţi arăt”, “Ţigancă împuţită” şi altele de acest fel am ajuns la momentul în care, neîntrebat totuşi de nimeni, preşedintele Băsescu iese şi ne anunţă că ar cam fi timpul ca România să aibă o femeie preşedinte.

Şi că el o va susţine necondiţionat pe cea care va alege să facă acest pas. Ghici, ghicitoarea mea, despre cine este vorba? Nu, nu este vorba de Tatoiu, ferească sfântul !

Ci despre Nuţi, eterna şi fascinanta blondă a lui Băsescu. Cea pe care el şi-a dorit-o preşedinte de partid, dar nu a dorit-o partidul, cea pe care a vrut-o prim ministru, dar nu a avut tupeul să o numească.

Cea pe care acum o pregăteşte emoţional pentru momentul candidaturii. Fără a ţine cont de faptul că acest personaj extrem de toxic a guvernării şi-a cam epuizat existenţa politică. Abia a intrat în Parlament beneficiind de o lege stupidă şi asta după ce a apelat la toate trucurile jenante pentru a câştiga încrederea electoratului. Plus că, după Boc, este cel mai detestat politician român.

Mai bine ar rămâne să încerce să facă un copil, pentru că ţara o cere, pentru că aşa i-o cere preşedintele ei.

elenaudrea

4 thoughts on “Nuţi, visul umed prezidenţial”

  1. “Mai bine ar rămâne să încerce să fac un copil”

    Ai ganduri la ea? =)) ))))) Al dracului inconstient… cum lucreaza el… :D

  2. Iancule….mai repede ne “umezim ” noi decat Nutica . Ce crezi ca daca arata asa cum arata e si vre-o focoasa d’aia ? Oare chiar ar interesa-o sa-i faca cineva un copil ? Pai atunci ma bag si eu pe lista de …. asteptari 8) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *