Nuţi Udrea, ultimul weekend în libertate?

Am urmărit cu sufletul la gură şi cu un imens zâmbet pe faţă emisiunea Exces de Putere de aseară.

Dezvăluirile Oanei Stancu şi ale echipei sale au fost cu adevărat extraordinare. Într-un stat normal, de azi dimineaţă instituţiile abilitate ale statului ar fi trebuit să renunţe la minivacanţa de Rusalii şi să demareze anchetele.

Nu se întâmplă asta.

Despre ce dezvăluiri vorbim: faimosul credit de 3 milioane de euro al Elenei Udrea, cel care a fost rezolvat prin vânzarea unui teren, a fost închis de un individ, Alexandru Faur pe numele lui, care este un amărât de angajat într-un magazin de haine, cu venituri sub salariul mediu.

A ce miroase asta? A multe infracţiuni, numai bune de a o trimite pe Nuţi după gratii.

Mingea este acum în terenul lui Koveşi şi al lui Morar. Dacă cele două instituţii conduse de cei doi nu vor demara de mâine ancheta oficiala asupra Elenei Udrea, Victor Ponta nu are decât o variantă: să facă tot ce este posibil pentru a-i înlătura pe cei doi şi apoi daţi şi ei pe mâna justiţiei.

PS: În alte dăţi, după ce era personajul principal al weekendurilor de la Antena 3, Nuţi scria repede un post pe blog. Azi pare în mare pană de idei..

13234121951307015702Elena Udrea (5)

10 thoughts on “Nuţi Udrea, ultimul weekend în libertate?”

 1. Ţaţa Leana va plăti pentru ce a făcut. Această grabă de a pedepsi căţeii şi căţelele băsesciene, pe cei vinovaţi până la urmă poate semăna cu o cu o vânătoare de vrăjitoare. Justiţia ar trebui să îşi facă treaba temeinic, prejudiciile trebuiesc recuperate. Nu ştiu câte din dovezile Oanei Stancu pot servi drept probe indubitabile în instanţă. Destul ne-a purtat DL pe la Curţi străine.
  Îngrijorător este ceea ce am scris eu
  http://popateapa.wordpress.com/2012/06/03/lansarea-candidatului-usl-la-primaria-oltenita/
  A propos, candidatul USL la primăria Olteniţa a executat în 1984 1 an şi opt luni de pedeapsă la penitenciar pentru delicte economice, ca orice deţinut de drept comun.Ar trebui ca astfel de specimene să nu mai poată urca în ierarhia politica, să nu devină alte Udrea sau Cocoşi.

  1. @popateapa crede-ma, probele sunt extrem de tari..si pot fi foarte usor probe pentru a incepe o ancheta serioasa. Cat despre tipul din Oltenita, a fost ridicata pb si catre autoritati care sa poata sa ia act de ea?

 2. Pana nu vor fi dati afara javrele de Morar si Kovesi de la DNA si Parchet, Udrea nu va fi chemata nici macar ca martor in vreun dosar.

 3. AM PROBE PE PERETI CA INCA DIN 2008 UDREA TREBUIA INCARCERATA LA TARGSOR !Sunt dispus analizei cu carbon !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *