Nuţi Udrea şi “Mr. President”

După câteva săptămâni de incertitudine, aşteptând un semn de la întâia curviştină a ţării, cea care îşi etala lasciv spre porno sânii la mesele prezidenţiale (conform spuselor stăpânului flăcăricii albastre), iată că fumul vestitor al existenţei Elenei Udrea iese de pe blogul ei.

Scrie Nuţi:

“Spun că ar putea fi autoironie pentru că Antonescu nu a fost ales niciodată nimic, nici măcar senator, el intrând în Parlament după ce a pierdut alegerile în colegiul unde a candidat. Șef la  Senat a ajuns în urma abuzurilor USL din “săptămâna neagră” a României, când, prin încălcarea Constituției și a cadrului legal, au decapitat statul. Apoi, în doar câteva zile, s-a mutat  la Cotroceni și ne spune că el este Președintele țării, iar Traian Băsescu este un simplu cetățean!!!

Ce ne facem, că senatorul Antonescu pare serios, nu autoironic?! Cred că, până va reuși să afle “cât este halatul?”, cineva trebuie să îi explice, calm, cu blândețe, că Traian Băsescu este de fapt singurul Președinte ales al României astăzi, suspendat pentru încă vreo câteva zile și că,  din păcate pentru domnul senator, din cauza a ceea ce a făcut în ultimele două luni, el nu va fi niciodată ales în locul lui Traian Băsescu”

Las deoparte discuţia despre cum a ajuns Antonescu senator. Pentru cine urmăreşte politica, ştie foarte clar cum au fost împărţite colegiile în 2008 şi contra cui a candidat Crin. Şi cu toate astea, a reuşit să intre în Parlament. Asta în timp ce o fufă ca Udrea s-a dus într-un loc călduţ.

Dar ce ne facem cu afirmaţia din final? Oare şi Nuţişor suferă de “votus interuptus”? Poporul român şi-a exprimat voinţa. 7.4 milioane de români tocmai l-au demis pe Băsescu.

Că va fi sau nu Antonescu următorul preşedinte, asta doar la vot se va decide.

udrea2_45377900

PS: Nuţi, nu dispera. În privat, pentru tine, Băselu va putea rămâne pe veci: Mr President…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p