Nunta mare in Modrogan……

In urma cu o saptamana a inceput sa circule pe net, prin intermediul diverselor bloguri, un scenariu pe care poate multi il iau de bune…sincer, si eu cred ca daca ar avea posibilitatea sa faca acest lucru, Basescu nu are ezita nici o clipa.

Despre ce este vorba: pe blogul unui consilier al liderului PNL, Crin Antonescu, s-a lansat urmatorul zvon: imediat dupa alegerile din noiembrie, daca le va castiga, Basescu intentioneaza sa divorteze de Maria Basescu si sa se casatoreasca…exact, ati ghicit..cu Duduia…cea care acum cateva zile dadea cu flit Parlamentului si poporului roman.

M-am gandit sa tratez acest eveniment maret ca atare…asa ca le fac cadou tinerilor insuratei un poza care sa aminteasca peste ani de frumosul moment.

PS: Ii multumesc lui Ioska pentru faptul ca a preluat aceasta imagine si o promoveaza pe blogul sau…I-am marturisit-o si personal, sa apari pe blogul lui e ca si cand ai juca in Champions League:)

One thought on “Nunta mare in Modrogan……”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p