”Nu v-o mai trageți pe dreapta”

Un scenariu atât de negru pare a deveni realitate cu fiecare zi care trece. Eșecul dreptei românești de a se ralia în jurul unui candidat pare mai evident ca niciodată. Din păcate, nominalizarea de ieri a lui Iohannis ca și candidat al PNL nu a adus liniște, din contră, a învolburat și mai mult apele.

Iohannis, până la întâlnirea cu electoratul, trebui să treacă de un hop foarte mare, numit ANI. Practic, PNL se află în acest moment exact în aceiași situație ca în cazul Diaconu. Dacă atunci s-a ales varianta de siguranță, acum lucrurile nu par a merge în direcția cea bună.

În PDL deja e bătălie mare, Predoiu nu pare a fi chiar atât de liniștit. MRU îl invită la o dezbatere publică, Monica Macovei este mai dornică ca niciodată să apară și ea în sondajele care se vor face pentru a alege candidatul dreptei. De ce acest lucru? Pentru că toată lumea pare a fi sigură că vom asista la un nou scenariu ”Dragă Stolo”, cu Iohannis în prim plan, de data aceasta.

Toată această certitudine, toată această tevatură, nu face decât să consolideze ideea unui Victor Ponta președinte, cu toate lucrurile grave ce vor decurge dintr-o astfel de posibilitate. Cred că cel mai bine au evidențiat situația de pe dreapta cei de la Cațavencii:

dreapta

2 thoughts on “”Nu v-o mai trageți pe dreapta””

  1. trebuia sa te gandesti la asta cand PNL a adus stanga la putere,
    eliminand pe cei cu care fuzionati acum?
    te simti un pic prostut, asa-i ? )

    1. @v aboslut deloc. Era necesar, imperios necesar ca PDL sa fie inlaturat, la acel moment, de la guvernare. Astazi am fi trait un iad cu mult mai mare daca nu se intampla asta

Leave a Reply

Your email address will not be published.