Nu toți suntem făcuți să fim ”băieți deștepți”

Știm cu toții la ce face referire termenul de mai sus, cel de ”băieți deștepți”. Este practic o realitate a societății românești actuale. Îi regăsim în politică, îi regăsim în cele mai bănoase afaceri cu statul, în energie, în fonduri europene. Au parazitat practic societatea românească și noi nu avem, pare-se, altă variantă decât să ne uităm la ei, ca niște proști. Sau poate nu.

Vă vorbeam în alte posturi despre lipsa oportunităților pentru cei care își doresc enorm de mult să facă ceva cu viața lor, dar statul nu prea le oferă nicio alternativă. Puțini sunt oamenii care au reușit în România pe barba lor, pe capacitățile lor intelectuale și care, în timp, și-au făcut din numele lor un brand de succes. Cred că numele care ne vine tuturor pe buze în acest caz este cel al lui Țiriac.

Omul care practic are cele mai de succes businessuri din România, cel care a reușit, prin seriozitate și muncă să devină un brand al omului de afaceri de succes. Găsești o afacere de succes cu numele Țiriac în practic orice domeniu: sport, hotelier, auto. Nu avea cum să lipsească nici din zona cu cea mai constantă creștere, cea a ”aurului negru”, cea petrolieră. Astfel, atunci când te gândești la un importator de lubrifianți auto, la prețul păcurei sau unde poți găsi motorină ieftină, ai o alternativă foarte bună pe piața românească, prin Oil Energy Trading, companie înființată în 2012, ca parte a Grupului Țiriac. Și ca orice produs marca Țiriac, și acesta își propune ca până la finalul anului 2017  să devină cel mai de încredere furnizor de produse petroliere din România. Lucru care cred că va fi foarte probabil a se întâmpla.

image

De ce spun asta? Pentru că cei de la Oil Energy Trading s-au gândit la toate aspectele unei afaceri de succes: au o echipă de profesioniști care vin în întâmpinarea clienților cu propuneri și soluții adaptate nevoii fiecăruia. Și în plus de aceasta au creat un portal destinat comercializării produselor petroliere (Motorina Arctic, Motorina Euro5, Benzina, Bitum rutier, Păcura Ușoară, Combustibil Termic Lichid), astfel încât toate produsele sunt acum doar la un click distanță.

Revenind un pic la titlul acestei postări, da, realitatea ”băieților deștepți” este una care face mult rău României. Dar cred că, dincolo de ea, avem și speranța unui viitor. Unul în care businessurile serioase să primeze, în care cu toții să beneficiem de un climat economic sănătos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *