Nu-mi plac fandositii…

Doresc sa incep prin a multumi gazdei acestui blog ca mi-a dat aceasta posibilitate, de a scrie pe blogul sau, dar si ca m-a onorat prin faptul ca sunt cea care deschide aceasta noua rubrica.

Voi vorbi aici despre fandositi…ii cunoastem cu totii, uneori ne putem incadra in categoria lor si celor mai multi dintre noi nu le plac…

Ma refer la fandositii” cronici”, nu la cei care au doar cate o urma de fandoseala.

Definitie!!! Fandositii sunt acei oameni care se plang mereu de tot ce e in jurul lor si privesc cu dispret si dezgust pe ceilalati.


Exemplele cele mai evidente de fandoseala ar fi atunci cand mergem la restaurant si langa noi e o pitzi care se uita la meniu, si il studiaza indelung, de parca ar fi o carte de filosofie si la final se aude „mah dar astia nu au si ei ceva ca lumea de mancat?”Va dati seama, ea pitzi si la ma-sa acasa manca numai salate si caviar, ea nu stie ce gust are carnea de porc, ca nu e nici sanatoasa si mai si ingrasa,ea nu stie ce sunt aia cartofi prajiti ca fac celulita…ea vrea numai balarii!( si aici nu vreau sa creada cineva ca am ceva cu vegetarienii, ii respect si le respect alegerile)


Un alt exemplu de fandoseala acuta este acela cand se vaita unii de limbajul altora- si vaaai ce-a zis , ai vazut? Nu se poate domne asa ceva-…trebuie sa recunosc ca imi mai scapa cate o injuratura, mai ales cand sunt la volan:D . Simt nevoia sa precizez ca nu-mi place badarania, chiar o detest, dar aici ma refer la acei oameni care pentru orice vorba se mira, se ataca si se indigneaza.

Ultimul exemplu de fandoseala este cand te afli intr-un grup de prieteni si toata lumea se pune de acord cu ceva, stiu eu sa merga undeva, sa manance ceva etc., dar iese cineva in evidenta spunand ca ideea nu e buna si ca mai bine facem altcumva. Asta ma enerveaza cel mai tare:-l , daca nu-ti convine du-te acasa, spune ca iti e rau si dispari, dar nu trage tu tot grupul inapoi doar pentru ca nu-ti convine tie ceva!

Intelegeti ca exemplele sunt numeroase, dar fiindca cifra 3 e una magica, ma voi opri aici!

Inchei prin a va indemna ca vizitati si blogul meu daca tot intrati pe „blogareala cu vrajeala” si sa ma cunoasteti mai bine

Va pup!

GUEST POST BY CRISSDINU

3 thoughts on “Nu-mi plac fandositii…”

  1. pozele nu mi se par ca se potrivesc cu mesaju cu toate ca sunt super amuzante! :))
    s-ar fi potrivit la un post legat de pustani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *