Nu-l mai scoateți pe Ponta din buncăr !

Prima dată l-au trimis în buncăr de teama ascultărilor DNA din biroul său de la Palatul Victoria. Așa că s-a refugiat într-un birou de la MAPN, doar doar o să facă să dispară orice asociere a sa cu cazul Duicu.

Nu numai că nu s-a întâmplat așa, dar este evident că au mai rămas puține zile până când Victor Viorel va fi chemat să dea cu subsemnatul la DNA. Apropo de asta, este extrem de amuzant să vezi cum salariații slugoi de la Antena 3 și RTV s-au apucat să strige în cor că sub nicio formă Petre Tobă ar fi menționat numele premierului în dosarul Duicu.

A doua oară s-a întâmplat ieri, când Victor Viorel a ajuns iar în buncăr, de data aceasta fiind supus unui tir continuu de atacuri cu rachete, tir care a durat 0.00 secunde?!? Dincolo de știrile fără număr pentru TNR și Kamikaze, aici este o problemă extrem de gravă. Dacă armata a ajuns să facă jocuri de marketing politic pentru premier, înseamnă că mâine poimâine ne trezim că suntem atacați de ruși și Victor Viorel, călare pe cal, le ține singur piept.

Și pentru că tot a terminat weekendul în buncăr, Ponta începe săptămâna într-o bază militară, unde și-a strâns toți acoliții pesediști, pentru a-i ruga să nu îl forțeze să candideze. Tocmai de aceea, spre binele lui Ponta și spre binele României, eu recomand să îi spunem că e sub atac permanent cu rachete și să îl lăsăm să stea liniștit în buncăr.

victorpontabunca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *