Întoarcerea (cu fundul) la popor

Din tot spectacolul suspendării lui Băsescu, marea dramă a celui ce se pregăteşte să plece la groapa de gunoi a istoriei e faptul că va fi obligat de o ultimă confruntare cu adevăratul stăpân al democraţiei, alegătorul şi arma sa ucigătoare: votul.

Imediat după alegerile din 2009, pentru Băsescu, relaţia cu poporul nu a mai contat atât de mult. De aici a început şi lupta sa halucinantă cu umilirea oamenilor. S-a legat de toate categoriile sociale, a început să certe oamenii la fiecare întâlnire.

A cerut măsuri represive fără precedent când poliţiştii i-au scandat faimosul: “Ieşi afară, javră ordinară”. Apoi, încet dar sigur, s-a închis la Palatul Cotroceni, în camera cu whisky şi de acolo şi-a dat seama că din marele manipulator de mase a ajuns să fie un zero barat.

Tocmai acest fapt, că după ce vreme de 3 ani a stat cu fundul la popor, e chemat să îi ceară un ultim vot de susţinere, e distrugător pentru Băsescu.

Mai ţineţi minte cum le explica el pedeliştilor ce înseamnă să fi politician adevărat? Replica aia cu “să nu treacă lumea pe lângă tine ca pe lângă un stâlp”. Băsescu tocmai se pregăteşte să devină un banal stâlp pe lângă care trece lumea nepăsătoare…

basescu

12 thoughts on “Întoarcerea (cu fundul) la popor”

 1. nu am fost niciodata sustinatorul lui Base,
  insa urmarind azi discursul sau, am ajuns la concluzia ca omul asta are in el mai mutla demnitate si onoare cat toti liderii usl laolalta.
  Sper sa gresesc.. Insa viitorul deja .. nu mai prevede nimic bun.
  Decat poate .. imbunatatirea relatiilor cu Moscova; daca putem considera asta un lucru bun. PSD_ul cu siguranta asa crede.

  1. @david daca te rog sa vii si cu o argumentatie viabila, te superi? ai la dispozitie blogul acesta sa argumentezi

 2. De Basescu …nu stiu ce sa zic dar daca Udrea ” intoarce fundul ” catre mine…nu se stie ce idei imi pot veni ! Viagra se gaseste la orice colt de strada .De n-asi calari-o pana m-ar lua cu SMURD-ul!! :satansmoking:

 3. Am auzit ca are blog …ca si Adelina Pestritu de altfel .Nu-i nevoie sa-mi dai numarul ei de telefon…la cate ” numere” i-asi da eu :satansmoking: ….ar fi in stare Cocos sau nea Traian :whatever: sa ma traga in….judecata ! :satansmoking:

 4. Vad aici ca deja sunt multi care AI PLANG DE MILA lui Base . Ma uit cu surprindere si cu o mare DEZAMAGIRE la acesti concetateni ai mei care au indurat Umilinte , Foame , Salarii si Pensii taiate , care au ascultat ca si mine discursul Presedintelui care ne indemna sa plecam din tara daca nu ne comvine etc etc etc. Ce sa intamplat cu DEMNITATEA NOASTA DE OAMENII daca dupa atatea BATJOCURI din partea unui OM care in loc sa ne aduca bunastare ne-a adus NENOROCIRI dar acum ai PLANG DE MILA. Am inteles ca ROMANIA este Tara tuturor posibilitatilor dar acum pot spune cu amaraciune si tristete dupa cele vazute si citite aici MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN.

  1. @mirciulescu demnitatea ne-am vandut-o pe 50 ron de fiecare data cand am fost pusi in fata unor alegeri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *