Noul slogan PNL – “Prin Gigi Becali”

Prima zi pentru noii parlamentari, prima zi de Gigi Becali ca deputat:

“I-am spus lui Zgonea că vreau birou mare, aurit, ca eu sunt Becali, nu suport austeritatea”

“Ţinta mea este Antonescu preşedinte, eu preşedinte în PNL". PNL trebuie să rămână pe o mână puternică”

“Eu am spus că vreau în comisia juridică iar de la partid mi s-a spus că, gata, sunt în comisia juridică”

Pe mine mă apucă deznădejdea, ca pe Zăvoranca…

1351684829bec

10 thoughts on “Noul slogan PNL – “Prin Gigi Becali””

  1. @ion se vede ca esti probabil la prima ta vizita pe aici. Ai fi inteles deja cine si ce ma reprezinta pe mine in PNL

 1. Iancule…pui pariu cu mine ca Becali nu face prea multi purici in PNL ? Mai devreme sau mai tarziu…calca el pe cineva pe coada si…va fi exclus din partid . Fie asta , fie …da cine stie ce “declaratie ” din aia , de-l caracterizeaza pe nenorocitul asta plin de gologani !Una peste alta s-au rasucit alde Bratienii in gropile lor de s-au facut ventilatoare , la ora asta !!!Cat despre membrii simpli ai PNL….cred ca sint scarbiti pana peste cap de noul ” coleg “. 8)

 2. Marian@ eu cred ca e bine sa te mai informezi in legatura cu parerea membrilor PNL despre Jiji. Mai ales a acelora care i-au facut campanie :) )))) Au facut bani multi de pe urma lui si nu pot sa vorbeasca decat de bine!

 3. @Zeus Pai ce sa ma mai informez frate ?! Am chiar la mine in vecinatate …destui PNL-isti ce s-au inscris in PNL …inca de pe cand era Radu Campeanu presedinte al acestui partid . Oameni simpli, fara multa pregatire, insa oameni ce au inteles la justa valoare principiile liberalismului . Oameni ce s-au indreptat spre PNL deoarece la vremea respectiva era unul dintre partidele istorice ce avusese in randurile sale “crema ” acestei tari [ fireste inainte de razboi ] si chiar dupa reinfiintare erau adevarati politicieni , erau oameni de onoare , erau oameni de cultura in randurile sale .Alexandru Paleologu [ pacat de fii-su ca s-a bagat in oala PDL-ului …pentru un post de ministru in care s-a facut de rasul lumii ]Dan Amedeo Lazarescu [ tatal vitreg al lui Tariceanu ] si altii dar aceste NUME mi-au venit acum in memorie .Ei bine azi acesti oameni simpli , fara mare pregatire scolara…sant dezamagiti de noul ” coleg ” de partid si…pur si simplu le este rusine sa mai spuna la bogega din colt ca sint…liberali .Da , sunt de acord ca PNL-ul i-a facut campanie deoarece….tipul a spus clar ca da si va da gologani partidului pentru postul de parlamentar PNL deoarece …PNG-ul se cam alesese praful !Cel putin acest ” cioban” este ….onest din punctul asta de vedere .Si sincer nu-l prea vad facand trafic de influenta in ideea de a-si mai ” rotunji veniturile ” .Insa pe acest blog …Gigi n-a fost laudat NICIODATA desii Iancu este stelist !In plus ….nici el n-a fost prea magulit de aceasta ” asociatie ” ci dimpotriva , iar acest fapt poate fi vazut din citirea materialelor postate chiar in perioada cand Gigi achiesa la PNL. 8)

 4. Medicii Dentist indica utilizare atei dentare, in mod regulat, si drumuri programate la cabinetul stomatologului Stomatolog.

  Neglijarea igienei bucale este daunatoare fertilitatii ca si obezitatii, chiar poate intarzia conceptia cu doua luni de zile.
  Femeile care au probleme cu gingiile pot avea intarzieri in conceptie si pana la 7 luni, fata de cele 5 luni, in mod normal.
  Expertii cred ca adevarata cauza este inflamarea gingiei.

  Pana acum, nu a mai fost publicat nici un studiu care sa demonstreaze faptul ca igiena cavitatii bucale poate sa afecteze sansele unei femei de a avea copii. Acesta este primul care arata ca neglijarea sanatatii gingiilor poate afecta fertilitatea” a declarat cercetatorul sef, Roger Hart, din cadrul University of Western Australia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.