Noblesse Interiors – design interior dus la superlativ

Proprietari de hoteluri, pensiuni şi unităţi de cazare; proprietari individuali; proprietari de business-uri, de clădiri de birouri sau spaţii comerciale. Ce au toate aceste categorii în comun? Răspunsul stă în dorinţa de a crea pentru fiecare dintre locaţiile precizate un ambient cât mai plăcut.

Secretul îndeplinirii acestui obiectiv stă în apelul la personal specializat, la designeri de interior şi la arhitecţi cu renume. Ajutorul vine, în oricare dintre situaţii, din partea Noblesse Interiors. 
Cel mai exclusivist showroom din sud-estul Europei activează în România încă din anul 2014. Găzduit de Palatul Noblesse, showroom-ul Noblesse Interiors pune în valoare atât piese de mobilier şi decoraţiuni clasice, cât şi elemente moderne, lucrări de artă şi piese unicat pentru interioare cu totul speciale. Însăşi clădirea care găzduieşte cele mai importante colecţii de mobilier şi decoraţiuni interioare este în fapt un monument istoric restaurat, ce datează din anul 1881.
Locul unde rafinamentul se alătură eleganţei şi bunului gust, Noblesse Interiors reprezintă alegerea ideală pentru crearea de interioare pline de valoare. Vizitează showroom-ul şi vei rămâne pur şi simplu uimit. Fiecare camera este amenajată după un stil propriu, fiecare detaliu pune în evidenţă ceea ce reflectă Noblesse Interiors: o îmbinare perfectă între opulenţă şi elegantă, o alăturare neaşteptat de atrăgătoare a stilului modern şi a celui clasic.
Luxul pieselor de mobilier clasice este impresionant, fiind completat de articole de design unice. Designeri celebri din întreagă lume şi-au adus contribuţia pentru a crea ceea ce caută toţi iubitorii de frumos – un spaţiu frumos amenajat, care să îi reflecte stilul şi personalitatea.
Dincolo de produsele unicat destinate amenajărilor, Noblesse Interiors garantează servicii de top pentru amenajararea oricărui spaţiu. Profesioniştii Noblesse Interiors sunt tot timpul la dispoziţia potenţialilor clienţi cu informaţii detaliate, sugestii şi recomandări.
Ai nevoie de o echipa care să se deplaseze pentru vizionarea spaţiului şi pentru a lua măsurători? Trebuie să realizezi un proiect personalizat pentru o bucătărie, un living sau o terasă? Vrei să vizualizezi rezultatul final înainte de a da startul lucrărilor de amenajare? Oricare dintre aceste obiective sunt bifate cu succes de specialiştii Noblesse Interiors.
Soluţiile oferite includ realizarea de proiecte de design interior, indiferent de tipul spaţiului – rezidenţial, HoReCa sau office. Consultanţă este oferită gratuit, nelipsind nici serviciile de instalare, montaj şi transport al diverselor piese destinate amenajărilor interioare.

image 
Noblesse Interiors este brandul care reuşeşte să ducă design-ul interior la superlativ. Frumuseţea şi unicitatea celor mai importante colecţii realizate de designeri cu renume internaţional este reflectată în Palatul Noblesse din Bucureşti. Soluţiile oferite de Noblesse Interiors sunt complete, reuşind să acopere toate stilurile: contemporan, clasic, modern, vintage-industrial sau eclectic. Printre produsele prezentate în cadrul showroom-ului se numără canapele moderne, piese de mobilier pentru orice spaţiu, concepte inovatoare pentru iluminat interior şi exterior, placări şi finisaje de excepţie, dar şi proiecte speciale, adaptate oricăror exigenţe.
Te-ai mutat în casă nouă şi vrei să o amenajezi? Te-ai gândit să redecorezi şi nu ştii la cine să apelezi? Îţi doreşti un nou aspect pentru unitatea HoReCa deţinută, sau pentru spaţiul de birouri în care îţi desfăşori activitatea? La Noblesse Interiors vei găsi unele dintre cele mai frumoase piese de mobilier, care vor adaugă un plus de elegantă şi valoare stilului tău de viaţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p