Nisipurile de Aur – pentru o vacanţă de vis

Tot mai mulţi români renunţă în fiecare an la litoralul românesc în favoarea celui din Bulgaria. Nu e de mirare că fac acest lucru, deoarece litoralul bulgăresc pare a fi de multe ori mai convenabil din mai multe puncte de vedere.
Dacă vrei să ajungi şi tu în Bulgaria la mare, îţi recomandăm Nisipurile de Aur. Această staţiune este incredibil de frumoasă. Te va încânta pur şi simplu. Staţiunea Nisipurile de Aur te întâmpina cu obiective turistice deosebite (Mănăstirea Aladja, Parcul Natural Nisipurile de Aur), dar şi posibilităţi de distracţie la cote maxime (Aquapolis Aqua Park, Maimunarnika Rope Park, Arrogance Muzic Factory).
Dacă ar fi să facem o comparaţie între litoralul românesc şi cel bulgăresc observăm o serie de diferenţe.
Se pare că o prima diferenţa constă în calitatea serviciilor oferite de către personalul de la restaurante/terase. În România am mai întâlnit restaurante în care ospătarii parcă nu au chef să îşi facă treaba. La Bulgari însă, toată lumea te întâmpina frumos, îţi vorbeşte frumos şi se poartă frumos. Mâncarea din restaurantele bulgăreşti este mult mai de dorit, deoarece este mult mai variată. Ai disponibile o mulţime de feluri de mâncare, inclusiv mâncare tradiţională, la preţuri accesibile. Pe litoralul românesc, pentru a mânca altceva decât ciorba de burtă, văcuţă sau friptură, trebuie să plăteşti destul de mult la restaurantele de lux.
Apă marii, chiar dacă este tot Marea Neagră, este mult mai curată la bulgari decât la noi. Apă nu este murdară şi plină de alge, ci dimpotrivă.

image
Plajele din Bulgaria sunt mult mai curate decât cele din România. Oamenii nu aruncă pe nisip coji de seminţe, țigări aprinse sau alte lucruri de acest gen. Plajele sunt mult mai curate şi mult mai îngrijite.
Acum, nu spunem că plajele din România nu sunt frumoase. Sunt frumoase şi îngrijite cu adevărat, însă în staţiunile pe care nu şi le permite oricine.
Poate dacă am fi mai civilizaţi şi mai atenţi cu ceea ce avem în jurul nostru, vom ajunge să avem plaje mult mai curate şi frumoase că în Bulgaria. Până atunci însă, nu ne rămâne decât să rezervăm prin intermediul agenţiei de turism Q-Travel un sejur la Nisipurile de Aur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *