Nimic despre votul de azi.

Pentru că, la modul cel mai serios, după o campanie electorală extrem de anostă, nici ziua votului nu are cum să fie altfel. Aceleași figuri ce ies la prima oră să voteze și să se vadă la televizor, același scenariu în ceea ce privește prezența la vot până la orele prânzului. Ba chiar și aceleași județe fruntașe la prezență, cu nelipsitul Teleorman pe locul 1.

Deja apar primele informații despre exit-polluri. LA București, Firea deja este câștigătoare, scor peste 40% l ora 12. Nu că se aștepta cineva la altceva. Nicușor Dan pe 2, Predoiu pe 3. Scorul la ora 12: 21% vs 15%.

Pe partide încă nu a apărut nicio informație. În online e liniște, pace, caterincă, și poze cu câte o bucovineancă în sutien cu buline. Pentru români, azi este o zi mai mult decât banală. Pare că s-au plictisit de alegeri.

13346954_549906508530484_7421019286521272772_n

9 thoughts on “Nimic despre votul de azi.”

 1. pnl ul s-o suga. Ati fost lasi si l-ati executat pe munteanu la oracaiala dezinteresata si la ordin a lui tapalaba. Sa ziceti mersi si de procentele alea obtinute de pedelistul predoiu.

  De rumanul verde si retardat care-l crede pe stangistul nicu shordan ca fiind de dreapta, ce sa mai zic…

  Pana una alta, spun pnlPDL: muie. Partidul curului de si cu mame eroine. Pe andreea paul vaxx mai lipsea s-o puneti cap de lista pe undeva. Labe triste…

  Sa speram c-o tine din scurt dna pe tanti tzatza firea.

  1. @Sarcasticul Hai ca sper ca v-ati lamurit si cu treaba cu Munteanu…o petarda pe care a incercat Hellvig sa o arunce in interiorul partidului, sa faca implozie.

   1. Helvig sau….alt ” strateg ” ? Mie mi-a ajuns la urechi ca Alina , de fapt Isar , ca tot a fost el bun amic cu Marian Munteanu si-au avut si oarece afaceri amandoi ar fi cu dichisul ….. Iosca Buble o spune eu , doar ” citez din auzite ” vorba lui Caragiale . 8)

 2. Nu s-au plictisit , s-au SCARBIT de alegeri si mai ales de…alesi ! Ti-am spus mai nu stiu cand ca : ” aceste alegeri s e vior caracteriza printr-un mare absenteism ” . Din vina alegatorilor ? Din vina ” alesilor ” desemnati de catre partide sau chiar a …” independentilor ” . Cat inseamna 40% pentru moldoveanca ? 4-5 sute de mii de voturi la nivel nu de votanti bucuresteni ci…la nivel de cati s-au prezentat sa-si …exercite optiunea de vot . Se poate mandri cineva cu asa ceva in conditiile in care – se stie foarte bine chestia asta – Bucurestiul are peste doua milioane si jumatate d e locuitori cu drept d e vot ? Gabriela ….Vranceanu -Firea ….Pandele si evident , PSD ! Pentru PNL in schimb sau pentru teutonul de la Cotroceni asta este cea mai usturatoare palma pe care au primit-o vreodata . La toamna sa va vedem pe unde veti scoate camesile Iancule , daca pana atunci nu va veti debarasa de teuton si , mai ales de cuplul Gorghiu -Blaga , veti avea soarta PNT-CD si crede-ma , este mare pacat ! SI sa nu uit : in orice tara civilizata , cu mult inainte de alegeri sefii de partide si de campanii s-ar fi interesat in primul rand de numarul celor ce au declarat ca nu se vor prezenta sa voteze . Asta ar fi fost lucrul cel mai de interes pentru orice partid responsabil sa-i atraga pe indecisi si pe cei ce nu mai vor sa voteze ! Partidele romanesti in s chimb….In orice stat civilizat cel putin din UE , la ora asta Gprghiu -Blaga , ar fi fost deja amintiri neplacute pentru ORICE PARTID !!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

  1. @Marian Nu doar Gorghiu si Blaga au vina pentru rezultatele astea. Daca ar fi sa mergem pe serios, ar trebui sa plece 90% din partid.

   1. Lenin rade si cu curu’ din locatia sa de la Kremlin auzindu-te ce spui ! Ce n-au reusit bolsevicii sai in peste o suta de ani , au reusit ….Lolek si Bolek -Gorghiu si Blaga !

 3. Sa nu va mirati acum ca ati pierdut .Tehnocratii poate ca sunt buni economisti dar nu vor sa o aiba deloc cu sociologia.Una din legile anti vot PNL a fost legea anti fumat ,o lege eleborata de PSD si promulgata ferm de presedinte Pai daca doreati votanti pro trebuia sa nu iasa aceasta lege. O alta sicana administrata electoratului a fost amendarea acestuia pentru diverse abateri ex amenzi de circulatie ,amenzi anaf ,amenzi pentru cei cu catei de companie etc.Aceste amenzi au fost in permanenta corelate cu salariul minim pe economie si nu numai.Pentru a pune cum se spune bomboana pe …. si in prag de alegeri ANAF nu se lasa si publica” listele rusinii”volumul unu si doi.Concluzie/ PNL ori a fost …..ori nu a stiut ce face …

  1. @MARIAN aici vorbim mai mult de vot administrativ, mai putin, cred eu, de vot politic. De aia a ajuns Nicusor sa ia atat. Bine, la ce candidati a propus PNL, era previzibil dezastrul asta.

   1. Pe dracu vot administrativ ! Pai bine mai desteptule , cu ce era Predoiu mai priceput in administratie decat era ….. Nicusor ???

Leave a Reply

Your email address will not be published.