Nicuşor Dan ia de la Băsescu

Încă din momentul în care a apărut personajul acesta pitoresc în peisajul politic, nu am ezitat să spun că este o petardă de-a lui Băsescu. Nici nu avea cum să fie altfel, ţinând cont de agresivitatea campaniei acestuia şi mai ales de temele abordate – atacuri 99% pe Oprescu, o linişte suspectă în ceea ce îl priveşte pe Prigoană.

Dar nu asta vreau eu să aduc în discuţie acum, ci aş vrea să îi aud acum pe martorii lui Nicuşor cum vor explica asta:

“Nicuşor Dan este încă din 2007 membru al Comisiei Prezidenţiale pentru Analiza şi Elaborarea Politicilor din Domeniile Educaţiei şi Cercetării, numit prin decizia unui alt mare „independent” politic, preşedintele Traian Băsescu.”

Aşadar, independentul Nicuşor ia la greu de la Băsescu…

Nicu-Dan1

8 thoughts on “Nicuşor Dan ia de la Băsescu”

 1. Nicusor Dan
  Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 10, corp A+B, et. 1, ap. 3D, Bucuresti sector 5

  Catre: Ziarul Ring
  Tel/Fax: 021.311.11.24
  E-mail: office@ziarulring.ro

  26.06.2012

  Domnule Redactor Sef,

  Subsemnatul Nicusor Dan, va solicit sa publicati in editia de maine a ziarului dumneavoastra, in acelasi spatiu in care ati publicat azi articolul „Independentul” Nicusor Dan, slujbas la Cotroceni, urmatorul

  Drept la replica

  1. Nu am fost niciodata angajat al Institutiei Prezidentiale, asa cum articolul sus-mentionat afirma. Acest fapt, punctul central al articolului dumneavoastra, trebuia verificat de reporterul Bogdan Cotiga, caruia i-am raspuns la toate intrebarile pe care mi le-a adresat.
  2. Am facut parte in perioada 2007-2009 din Comisia Prezidentiala pentru Educatie. Comisia a functionat in intalniri lunare. Pentru activitatea din cadrul Comisiei nu am fost remunerat.
  3. Din aceasta comisie stiintifica au facut parte persoane care nu pot fi banuite de afinitati politice cu Traian Basescu: Ecaterina Andronescu, Lia Olguta Vasilescu, Daniel Barbu, Irinel Popescu. Faptul ca articolul mentionat sugereaza in privinta mea o astfel de afinitate politica denota reaua credinta a redactiei ziarului Ring.

  Nicusor Dan

 2. Draga Ionut, poate cand o sa iesi din pubertate (unora aparent le trebuie mai mult timp pentru asta), o sa iti dai seama ca atitudinea asta a ta dragalasa, quirky si foarte, foarte isteata este *foarte tare* (oricum asta vei citi).
  Spor in continuare la balcanizat tara. Smecherie gratis pentru toata lumea, yay!

  1. @simi multa bafta si tie in calitatea de martor al lui nicusor..ia evanghelia dupa nicu, capitolul 1 si hai la propovaduit:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.