Nicăieri somnul nu este la fel de dulce ca acasă! (P)

De ce tânjesc oare oamenii, oricât ar fi de bătrâni, de bogați sau de înstrăinați să se întoarcă acasă? Fiindcă nicăieri nu se simt ca între ai lor. Întotdeauna bunicii, părinții, frații și surorile mai mari ne-au răsfățat, ne-au pus pe masă tot ce au avut mai bun și mai ales ne-au vegheat somnul. Țin minte când eram bolnavă, mama mă culca în odaia cea bună, mă învelea și nu lăsa pe nimeni să intre ca eu să dorm și să mă fac bine.
Acasă este acel cuvânt magic pe care îl rostim și în somn și după care tânjim și când murim, fiindcă dorim să ne fie somnul de veci aproape de de toți cei dragi. Gândul este ancorat de acasă fiindcă aici am petrecut cea mai frumoasă perioadă a vieții: copilăria magică, fără griji și suferințe, cu infinită fericire, timp liber și jocuri.
Acestea sunt motivele pentru care fiecare roman se impune să beneficieze de repatriere decedați  în cazul în care sfârșitul vieții sale nu are loc în țară.

Există o firmă de repatriere internațională decedați care are grijă de morții noștri scumpi și dragi și îi aduce acasă regește.
Nu trebuie ca familia să se ducă după ei, acolo unde a avut loc decesul și nici să își facă nenumărate griji, fiindcă acești profesioniști bravi fac totul.
Iată concret ce aveți de făcut, în cazul în care cineva drag moare departe de țară:

-solicitați consultanța gratuită utilizând una dintre datele de contact următoare:  adresa de e-mail contact@transport-decedați.ro sau numărul de telefon 004/0729 007 003 NON STOP.

-întrebați care este prețul repatrierii, fiindcă vi se răspunde de la primul contact. Veți vedea că reprezentanții acestei firme dau dovadă de omenie și vă vor oferi cel mai mic preț de pe piață, după cum afirmă și foștii clienți care își arătă mulțumirea și  nu pot uita ajutorul de nădejde primit din partea acestei firme. Iată câteva cuvinte de mulțumire adresate direct firmei după înmormântare:” În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru promptitudine. Sfaturile pe care mi le-ați dat și toată operațiunea în sine ne-au fost de mare ajutor, iar legat de prețuri, cred că aveți cea mai bună ofertă. Valentin, Germania”.

-semnați contractual cu ei și plasați-le astfel întreaga responsabilitate a repatrierii, să fiți singuri că totul va fi făcut la timp și cu maximă pricepere ca decedatul să doarmă în cimitirul din satul sau orașul natal, având la stânga și la dreapta lui rude apropiate și vecini.

Nici nu vă imaginați câtă munca se află în spatele unei repatrieri! Ea debutează cu punerea la punct a dosarului de repatriere. Toate actele acelea se obțin cu multă alergătură și fără ele transportul nu poate avea loc.
Urmează pregătire minuțioasă a trupului neînsuflețit: spălare, tăierea unghiilor și aranjatul părului, îmbălsămarea, îmbrăcarea și așezarea în sicrie. Tot în sarcina lor cad și cele două sicrie conforme normelor europene de transport decedați și sunt incluse în preț.
Și manipularea decedatului așezat în sicriul de zinc și în cel de esență lemnoasă este dificilă, iar transportul se impune să fie făcut cu mașini autorizate legal, cu temperatura scăzute în interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p