Înghețată și Maxigel, combinație de succes

Am tot scris pe aici despre faptul că, într-o țară în care ați găsi un loc de muncă a devenit cu adevărat o corvoadă, pentru unii așteptarea durând și ani de zile, o soluție poate să fie reconversia profesională sau startup-ul unui business personal. Da, știu că pentru foarte mulți, ideea unei afaceri reprezintă un risc, pe care unii oameni nu își pot permite să îl aibă.

Dar, spre deosebire de începuturile anilor 90, acum lucrurile stau cu totul altfel. Acum ai la dispoziție un ajutor extrem de important, reprezentat de fondurile europene. Ai șansa să îți gândești bine proiectul de business și, dacă tu consideri că ai nevoie de ajutor, să beneficiezi de suportul unor oameni special pregătiți pentru a pune pe hârtie un plan de afacere. Agricultura, zootehnia, produsele bio și nu numai, reprezintă o șansă pe care mulți o ratează, alegând să aștepte ajutorul din partea unui stat ce nu prea mai are cum să ajute.

image

Și ca să vedeți că nu vorbesc în van, astăzi vă prezint o idee de afacere care prinde din ce în ce mai mult la noi, dar care este la mare căutare și în Europa. Și care, indiferent de anotimp, are un succes enorm: înghețata. Vorbim aici despre un business care vara explodează, dar și în celelalte perioade ale anului nu duce lipsă de clienți. Căci cine nu își dorește o înghețată,chiar și în cele mai geroase zile ale anului? Iar dacă ești și tu de acord cu mine, atunci apelează cu încredere la Maxigel, un partener de nădejde pentru orice mic întreprinzător. La ei găsești cele mai performante mașini stradale pentru înghețată, la prețuri și calitate fără concurență.

Bucătăria românească este recunoscută pe plan internațional pentru savoarea ei. Iar o mare parte din asta vine de la mâncărurile cu carne. De la sarmale, la mici, la afumături, la perișoare. De la salamul săsesc până la șunca care este o binecuvântare peste iarnă. Iar peste toate acestea tronează desertul universal: înghețata. Păstrată în condiții optime și cu temperaturile verificate de termometrele de bucătărie de la Maxigel.

Ar fi chiar păcat să nu acordăm o mai mare șansă afacerilor din această zonă, să nu reușim să ne salvăm tradițiile și bunătățile cu care am fost învățați de mici copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *