Neşu şi Ogăraru

Pentru mine, ei doi sunt oamenii anului 2011.

Mihăiţă Neşu – după accidentul oribil din primăvară, când a fost la un pas de moarte, Mihai a început o luptă grea pentru a se recupera. O luptă pe care alţii, poate, ar fi abandonat-o după doar câteva zile.

Neşu nu a făcut asta. Fiecare zi pentru el este o redescoperire a vieţii, în cea mai simplă formă a ei. “Încet, ce cuvânt atât de mare pentru mine”, spune el în interviul video realizat de Tolontan..

Într-un fotbal unde modelele tinerilor de la noi sunt Mutu, Torje sau alţi falşi fotbalişti, Neşu este cu adevărat un luptător. Şi un om care nu şi-a păcălit meseria…dovada, plăteşte un preţ mare cu viaţa sa…

HERTHA BERLIN - STEAUA

George Ogăraru – pe George nu îl veţi regăsi prea des în Cancan sau Libertatea. Nu e bambooist, nu prea le are cu mondenităţile, iar ca fotbalist, exact ca şi prietenul său, Neşu, nu păcăleşte, ci îşi face meseria cu respect pentru clubul şi oamenii de la clubul unde joacă.

Puţini însă ştiu că George, alături de soţia sa minunată, este un om implicat în activităţile sociale. Şi o face cu discreţie, fără a căuta atenţie publică. Ultima dată l-am văzut, alături de baieţi din Peluza Sud, la Valea Screzii, ajutând în orice fel putea la alinarea suferinţei acelor copilaşi care au rămas fără un acoperiş deasupra capului.

Într-o ţară lipsită de modele, Neşu şi Ogăraru pot fi şansa unui nou început..doar dacă vom ştii să le dăm locul meritat în inimile noastre.

Articol scris pe Digitalsport.ro

5 thoughts on “Neşu şi Ogăraru”

  1. Baaa avand in vedere ca amandoi sant stelisti , ca amandoi au jucat fotbal la Steaua si chiar au facut treaba buna pe acolo…” rezon” coane Iancule!Aprob pozitiv : adevarati luptatori , adevarati sportivi! :satansmoking:

  2. Nu stiu ce sa zic…adica pe teren Nesu nu mai putem vorbi, dar Ogararu mai nou joaca la rezervele Sion-ului. Nu stiu sa fi fost accidentat. Deci is de acord cu Nesu si as zice Tecau, ca a urcat cel mai mult din randul sportivilor romani. Oricum e greu sa desemnezi un om al anului.

    1. @Alex: Tecau da, are niste rezultate foarte bune anul asta. Alegerile mele, Nesu si Ogararu, tin atat de latura sportiva (Nesu si-a sacrificat tot pe teren) dar si de viata extra sportiva (Ogararu fiind un exemplu de viata cu adevarat de admirat)

  3. Ianculeeee….ai uitat ca-s suporter al clubului STEAUA si asta din 1965?!Al clubului,{ ca aici am practicat lupte libere cu nea Ion Hantau ca antrenor} nu al echipei de fotbal detinuta la ora asta de un cioban dement!Deci : rezon coane Iancule! :smirk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *