Nelu Tătaru, premiul Nobel pentru pace, medicină și matematică!

Fix atunci când părea că nimic nu ne mai poate salva, când eram dispuși să renunțăm și la ultimă fărâmă de speranță în ceea ce privește viitorul nostru imediat și lupta cu acest perfid coronavirus, din neantul Palatului Victoria, din negura sediului din Modrogan al PNL, unde nici Sauron nu s-ar încumeta, a ieșit Neluțu, zis Tătaru, și a început să ucidă virusul cu mânuțele goale și cu un pix în buzunar.

Nelu Tătaru și Manciu, stăpânii raportărilor!

Bine, nu era singur în această bătălie, îl avea cu el și pe bunul său camarad, Manciu, degrabă falsificatorul de cv-uri și cuceritorul de diplome universitare prin fals.

Și stând ei așa, la o șuetă, au realizat că pe acest virus care omoară mii de oameni zilnic nu un vaccin îl va omorî, nici măcar un tratament susținut cu Remdesivir. Arma cea mai bună va fi măsluirea raportărilor oficiale.

Azi tai din raportări focarele de infecție. Mâine tai bolnavii cu forme severe și medii, poimâine pe cei cu forme ușoare. Și ca în basmele copilăriei, în câteva zile îi tăiem și pe asimptomatici și gata lupta cu acest Covid 19.

România va depăși inclusiv Coreea de Nord, pentru că vom fi singura țară din lume care vom raporta vindecări la mia de hectar, fără ca măcar să avem bolnavi.

Dincolo de nota de amuzament a textului, realitatea este una cu adevărat mizerabilă. O clasă politică interesată doar să își securizeze și prelungească privilegiile, în frunte cu Orban, Iohannis și gașca lor, este în stare să condamne la moarte mii de oameni doar ca să se țină alegerile de pe 6 decembrie.

Înfiorător cinism. La fel de înfiorătoare și lipsa noastră de reacție.

2 thoughts on “Nelu Tătaru, premiul Nobel pentru pace, medicină și matematică!”

  1. Mergi la pariu frate Iancu ca , daca pandemia va dispare de la sine…maine { sa dea Dumnezeu } , Nelu Tataru va fi tratat ca un erou national si , mare lucru chiar n-ar fi sa-l vedem dus la groapa cu onoruri militare desii in bransha sa , exista destui ce-l iau in ras ?!

    1. @Marian Când am văzut că vine Tătaru în locul (uite că am un lapsus și nu mai știu cum îl cheamă pe blonduțul dinaintea lui) fostului ministru am crezut că e ceva de capul lui, Omul se visează parlamentar acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *